Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Teams telefonie is 100+ zorgeloos hybride werken #filevrij

Teams telefonie is 100+ zorgeloos hybride werken #filevrij

  • 12/09/2023

Bij Hello draait alles rond slimme communicatie. Als Telecom & Microsoft Teams expert in één willen wij mensen samenbrengen.

Dit door feilloze telefonie aan te bieden via Microsoft Teams en meeting rooms in te richten voor hybride vergaderingen. Daarnaast willen we ook een eyeopener zijn voor eindgebruikers. Iedereen gebruikt Microsoft 365 om zijn/ haar productiviteit te boosten, om beter samen te werken. Een groot deel van dit platform blijft onbenut. Om dit potentieel te leren gebruiken, kunnen organisaties op onze expertise rekenen en hun groei boosten a.d.h.v. een user adoption traject. Met dit alles in het achterhoofd kunnen wij stellen dat onze diensten mensen écht verbindt! En dit zonder dat ze de baan op moeten. Dankzij Teams Telefonie kunnen medewerkers zelf kiezen of ze al dan niet thuis of op kantoor werken. Wat maakt dat iedereen 100% hybride kan werken én dat zonder files! Het is een win-win voor alle partijen.

Lees meer

Voka: 4 op 10 exportbedrijven ongerust over geopolitieke verschuivingen
Mechelen-Kempen
Nieuws

Voka: 4 op 10 exportbedrijven ongerust over geopolitieke verschuivingen

Vier op de tien van de grootste exportbedrijven in de regio Mechelen-Kempen benoemen de onstabiele geopolitieke situatie als één van de grootste obstakels voor hun export. Dat blijkt uit een enquête van Voka bij 200 grote exporteurs. Een kwart komt uit de regio Mechelen-Kempen. Voor 1 op 6 bedrijven is de export het afgelopen jaar lager uitgevallen dan daarvoor. Voor groei kijken bedrijven in de eerste plaats voorlopig naar landen binnen de EU. Maar ook naar Noord-Amerika en Azië.

Voka, de Waalse ondernemersorganisatie UWE en Global Entrepreneurship Network (GEN) Belgium hebben de inschrijvingen geopend voor start-ups die willen meedingen naar de prestigieuze wereldtitel ondernemen op de Entrepreneurship World Cup (EWC). Via nation
Mechelen-Kempen
Nieuws

Start-ups gezocht die willen strijden om de wereldbeker

Voka, de Waalse ondernemersorganisatie UWE en Global Entrepreneurship Network (GEN) Belgium hebben de inschrijvingen geopend voor start-ups die willen meedingen naar de prestigieuze wereldtitel ondernemen op de Entrepreneurship World Cup (EWC). Via nationale voorrondes zal de Belgische kandidaat worden uitgezocht die ons land mag vertegenwoordigen op de finale later dit jaar in Saoedi-Arabië. Voka, UWE en GEN Belgium roepen pre-starters, start-ups en scale-ups op zich kandidaat te stellen via de website. De Belgische finalist van vorig jaar, het Gentse Sealution, mocht zich bij de beste 25 kandidaten rekenen en heeft aan zijn deelname verschillende internationale contacten, funding- en groeikansen overgehouden.

Jouw advertentie in Ondernemers?

Adverteren via Voka Mechelen-Kempen

Klik hier

Artikel uit publicatie