Skip to main content
  • Nieuws
  • TeamLeader: Menselijkheid van het bedrijf is de sleutel tot succes

TeamLeader: Menselijkheid van het bedrijf is de sleutel tot succes

  • 04/01/2022

In de negentiende aflevering van het tweede seizoen van 'In de Lift'   bracht Smart Media Agency een bezoekje aan Jeroen De Wit van TeamLeader. Hij vertelt alles over de bewuste keuze om snel te groeien, over de menselijkheid van het bedrijf, én over het belang en de kracht van zijn team.

Er wordt wel eens gezegd dat de basis van elk succesvol bedrijf de mensen achter dat bedrijf zijn. Mensen die de waarden van het bedrijf uitdragen, passen bij de cultuur, en volledig achter de diensten of producten staan. Da’s geen evidente zoektocht, en eens je de juiste mensen gevonden hebt, wil je die natuurlijk graag in je team houden. Het is dan ook enorm belangrijk om als ondernemer zorg te dragen voor je mensen, want het zijn zij die op hun beurt zorg dragen en zullen dragen voor huidige en toekomstige klanten.

In deze podcast vertelt Jeroen o.a. over de verschillende manieren waarop Teamleader heeft samengewerkt met Voka. Als jonge ondernemers hadden zij zelf baat bij onze starterswerking. Nu geven ze zelf de fakkel door waar mogelijk.

Beluister de volledige podcast op Spotify.

De nieuwe Kia EV6 nu bij Kia Vermant
Imu Salesforce
Proximus
IMU Multiburo
Ontdek onze vacatures!
Accent
Domestic Services
Banque de Luxembourg
BMW Brussels
DHL
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
G4S
CRM Group
Logo KPMG
Logo Premed
Logo Randstad
Soundfield
Jobat
alk
Logo JAM
Trixxo