Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Team Jong Ondernemen wordt verder versterkt

Team Jong Ondernemen wordt verder versterkt

  • 12/02/2021

Het team Jong Ondernemen van Voka West-Vlaanderen krijgt een nieuwe boost, met de komst van Aline Geldhof. Samen met collega’s Astrid De Clerck, Hannes Careel en Evy De Bruyker gaat ze West-Vlaamse jonge ondernemers begeleiden en ondersteunen om hun eerste stappen als ondernemer te zetten of om hun bestaande bedrijf verder uit te bouwen. En daar heeft Aline héél veel zin in. We stellen haar graag even aan je voor.

Wie ben je?

“Ik ben Aline, 31 jaar. Geboren en getogen Sint-Pieters-Leeuw, in de groene rand van Brussel. Na mijn studies handelswetenschappen in Gent ben ik er blijven plakken. Vandaag wonen mijn man en ik in Sint-Amandsberg, maar eind dit jaar verhuizen we naar onze nieuwbouw in Veldegem (Zedelgem). Ik ben mijn carrière gestart als financiële consultant. Na 2 jaar heb ik een overstap gemaakt richting procesoptimalisatie/lean/continu verbeteren. Daar heb ik geleerd wat er allemaal fout kan lopen in de bedrijfsvoering en hoe je processen zo efficiënt en effectief mogelijk inricht, rekening houdend met het menselijke aspect. Ik heb voornamelijk ervaring in social profit, de ziekenhuiswereld en de voedingssector.”

Hoe kijk je naar jong ondernemerschap in West-Vlaanderen?

“In deze provincie zijn er heel veel jonge talentvolle en gedreven mensen met goesting om te ondernemen. Enerzijds talentvolle ondernemers die met vallen en opstaan bewezen hebben dat ook jonge mensen succesvolle ondernemers kunnen zijn. Anderzijds is er nog heel veel potentieel. Er zijn nog heel veel jonge mensen die zin hebben om te ondernemen, maar die vastzitten of niet durven de next step richting ondernemerschap te zetten.”

Wat wil je bereiken in je nieuwe job?

“Ondernemerschap boeit mij enorm. Het is heel leuk, maar tegelijk uitdagend. Het is vaak een hobbelig pad. Je kan vooraf met zoveel mogelijk rekening houden, er zal altijd iets gebeuren wat je niet verwacht had. Jonge (startende) ondernemers/-sters helpen om de volgende stap te zetten en zowel hen persoonlijk als met hun onderneming zien groeien, daar haal ik energie uit. Ook mensen die goesting hebben om te ondernemen maar vastzitten, helpen om de juiste weg te vinden richting de opstart van hun onderneming en lancering van hun idee, geeft mij energie. Mijn doel? Elke jonge (startende) ondernemer/-ster zo goed mogelijk voorbereiden, helpen en begeleiden in de succesvolle opstart en groei van zowel zichzelf als ondernemer/-ster als hun onderneming.”

Contactpersonen

Hannes Careel

Member Services - Startend ondernemen

Evy De Bruyker

Member Services - Startend ondernemen

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag