Skip to main content
  • Nieuws
  • Taskforce Vlaanderen Helemaal Digitaal: helpt jouw bedrijf/organisatie mee?

Taskforce Vlaanderen Helemaal Digitaal: helpt jouw bedrijf/organisatie mee?

  • 20/03/2020

De COVID-19 uitbraak in Europa zet een nooit geziene druk op onze gezondheidszorg, samenleving en economie. De overheid nam heel ingrijpende maatregelen om de verspreiding van het virus tegen te gaan, zo ingrijpend dat we zoveel mogelijk naar digitale oplossingen overschakelen om de wereld verder te laten draaien.
 

Daarom richt de Vlaamse overheid met ondersteuning van imec en het Stuurorgaan Vlaams Informatie- en ICT-Beleid de taskforce 'Vlaanderen Helemaal Digitaal' op. Voka is één van de drijvende krachten achter deze taskforce. Deze taskforce zal digitale initiatieven die bedrijven, maatschappij en overheden beter kunnen doen werken in kaart brengen, onderling afstemmen en promoten.

Kan jouw bedrijf of organisatie helpen? Bied jij een digitale dienst, expertise, product, … aan? Meld je aan als aanbieder bij Vlaanderen Helemaal Digitaal door dit formulier in te vullen. Vraag en aanbod worden op die manier met elkaar in contact gebracht. Zo zorgen we er samen voor dat Vlaanderen, zelfs in crisissituaties, zo veerkrachtig mogelijk blijft verder werken, zij het dan helemaal digitaal.

Tablet
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
Proximus
Welt white paper
Gosselin
Advertentie Vermant - mei
IMU - vzw Remant
IMU - vzw - De Tijd
IMU - vzw - Altez