Skip to main content
  • Home
  • Nieuws
  • Taskforce Vlaanderen Helemaal Digitaal: helpt jouw bedrijf/organisatie mee?
  • 20/03/2020

Taskforce Vlaanderen Helemaal Digitaal: helpt jouw bedrijf/organisatie mee?

De COVID-19 uitbraak in Europa zet een nooit geziene druk op onze gezondheidszorg, samenleving en economie. De overheid nam heel ingrijpende maatregelen om de verspreiding van het virus tegen te gaan, zo ingrijpend dat we zoveel mogelijk naar digitale oplossingen overschakelen om de wereld verder te laten draaien.
 

Daarom richt de Vlaamse overheid met ondersteuning van imec en het Stuurorgaan Vlaams Informatie- en ICT-Beleid de taskforce 'Vlaanderen Helemaal Digitaal' op. Voka is één van de drijvende krachten achter deze taskforce. Deze taskforce zal digitale initiatieven die bedrijven, maatschappij en overheden beter kunnen doen werken in kaart brengen, onderling afstemmen en promoten.

Kan jouw bedrijf of organisatie helpen? Bied jij een digitale dienst, expertise, product, … aan? Meld je aan als aanbieder bij Vlaanderen Helemaal Digitaal door dit formulier in te vullen. Vraag en aanbod worden op die manier met elkaar in contact gebracht. Zo zorgen we er samen voor dat Vlaanderen, zelfs in crisissituaties, zo veerkrachtig mogelijk blijft verder werken, zij het dan helemaal digitaal.

Tablet

Contactpersoon

Philip Bogaert

Projectmanager Financiering & Innovatie

Proximus
Welt white paper
Gosselin
Domestic Services
Banque de Luxembourg
Made in Vlaams-Brabant
BMW Brussels
CapitalAtWork
Deloitte
De Ridder
facilicom
ING
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
BovaEnviro+
Tormans
G4S
CRM Group
Deloitte Private
pfl
Logo KPMG
Logo Premed
Logo Randstad
Soundfield
Jobat
Logo Hands
alk
Logo JAM
Ethias
Trixxo