Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • “Talent in beweging, 200u opleiding per Asap-medewerker”

“Talent in beweging, 200u opleiding per Asap-medewerker”

  • 07/09/2023

goede zaken

Je goed voelen op de werkvloer, dat is een goede zaak. HR-specialist Asap uit Genk maakt er daarom een erezaak van om mensen een passende job te vinden waar ze zich goed en gewaardeerd voelen. “Alles begint met vertrouwen. Als dat er is, ligt de weg open om talent echt in beweging te zetten.”

Actief in Polen, Duitsland en België mag je de Asap HR Group gerust een multinational noemen op het vlak van rekrutering en HR. In ons land telt de internationale HR-specialist meer dan 280 medewerkers verspreid over meer dan 60 kantoren, met Genk als hoofdzetel. “We zijn dus een op en top Limburgs familiebedrijf”, zegt CEO Ruben Peumans. Met ruime expertise in interim, werving & selectie, talentmanagement, outplacement, interim-management en projectsourcing zet Asap letterlijk mensen in beweging.

Vertrouwen als grondstof

‘Enjoy your Job’ is niet toevallig het motto van Asap. Als je helemaal jezelf kan zijn, ben je het best in je job. De focus ligt dan ook op mensen én het vertrouwen in elkaar. “In een open en veilige bedrijfscultuur moet je open kunnen zijn met collega’s en je leidinggevenden”, zegt Ann Boterman, Business Director bij Asap. “Wij streven daar zelf daar en merken ook daadwerkelijk de positieve effecten op. Zo voelen we ons één sterk team dat luistert naar elkaar, en zijn we dus geen eilandjes meer die apart functioneren.”

“Levenslang leren zorgt voor extra kennis én extra zelfvertrouwen"

Ann Boterman, Business Director Asap

In de huidige economie, waar technologie en kennis razendsnel evolueren, zijn levenslang leren en een cultuur van permanente vorming belangrijke kernwoorden. Het is een boodschap die Asap maar wat graag verspreidt buiten de organisatie, maar ook in realiteit brengt binnen de eigen bedrijfsmuren. Zo kan elke medewerker jaarlijks gebruik maken van 200 opleidingsuren. Zo zorgen extra opleidingen niet alleen voor extra kennis, maar ook voor extra zelfvertrouwen. Als dat geen Goede Zaak is!

Beluister hier het fragment op Radio 2.

Contactpersoon