Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • “Talent in beweging, 200 uur opleiding per medewerker”

“Talent in beweging, 200 uur opleiding per medewerker”

  • 02/10/2023

Je goed voelen op de werkvloer, dat is een goede zaak. Hr-specialist Asap uit Genk maakt er daarom een erezaak van om voor mensen een passende job te vinden waarbij ze zich goed en gewaardeerd voelen. “Alles begint met vertrouwen. Als dat er is, ligt de weg open om talent echt in beweging te zetten.”

Actief in Polen, Duitsland en België mag je de Asap HR Group gerust een multinational noemen op het vlak van rekrutering en hr. In ons land telt de internationale hr-specialist meer dan 280 medewerkers verspreid over meer dan 60 kantoren, met Genk als hoofdzetel. “We zijn dus een op-en-top Limburgs familiebedrijf”, zegt CEO Ruben Peumans. Met ruime expertise in interim, werving & selectie, talentmanagement, outplacement, interimmanagement en projectsourcing zet Asap letterlijk mensen in beweging. 
 

Asap Radio 2


Vertrouwen als grondstof

‘Enjoy your job’ is niet toevallig het motto van Asap. Als je helemaal jezelf kan zijn, ben je het best in je job. De focus ligt dan ook op mensen én het vertrouwen in elkaar. “In een open en veilige bedrijfscultuur moet je open kunnen zijn met collega’s en je leidinggevenden”, zegt Ann Boterman, Business Director bij Asap. “Wij streven daar zelf naar en merken ook daadwerkelijk de positieve effecten op. Zo voelen we ons één sterk team dat luistert naar elkaar, we zijn dus geen eilandjes meer die apart functioneren.”

"Levenslang leren zorgt voor extra kennis én extra zelfvertrouwen!"

In de huidige economie, waar technologie en kennis razendsnel evolueren, zijn levenslang leren en een cultuur van permanente vorming belangrijke kernwoorden. Het is een boodschap die Asap maar wat graag verspreidt buiten de organisatie, maar ook in realiteit brengt binnen de eigen bedrijfsmuren. Zo kan elke medewerker jaarlijks gebruik maken van 200 opleidingsuren. Extra opleidingen zorgen niet alleen voor extra kennis, maar ook voor extra zelfvertrouwen. Als dat geen Goede Zaak is!

Verhoog je zichtbaarheid

Met onze mediapartnerships kan je intekenen op diverse communicatiepakketten en jaardeals. Zo bereik je een enorm lezerspubliek van ervaren en beginnende ondernemers en geïnteresseerden allerhande.

word jij onze mediapartner?

Artikel uit publicatie