Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Suyin Aerts - Global Ambassador

  • 04/11/2020

Na een carrière als professionele balletdanseres, een baan als actrice en presentatrice voor de Belgische televisie en enkele jaren in de mode-industrie, besloot Suyin Aerts haar atypische carrière verder te zetten door medezaakvoerder te worden van X-treme Creations, opgericht door haar partner. Ondertussen bestaat X-treme Creations al 25 jaar en zijn ze wereldwijd bekend om hun creaties voor o.a. Tomorrowland of de aankomstboog bij de Tour de France. In 2016 mocht Suyin ook de prijs voor netwerker van het jaar in België in ontvangst nemen.

Global Ambassador voor: Duitsland, Nederland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Spanje, Italië, Roemenië & Luxemburg

“Internationaal ondernemen wordt steeds belangrijker. Zit je in een nichemarkt, dan is export een noodzaak. Daarbij moet je ook out of the box durven denken, en vanuit een openheid naar verschillenden landen durven te kijken. Werk samen met mensen die lokaal verankerd zijn in jouw exportmarkt, zij kunnen je helpen bij contracten en jouw export een boost geven.”

X-treme Creations is als sinds 1994 de partner voor het ontwerpen, produceren en realiseren van visueel marketingmateriaal voor meerdere types van projecten. Ze assisteren bij branding, zorgen voor de perfecte aankleding van events en omkadering van productlanceringen met speciale aandacht voor duurzaam ondernemen en milieu. De verbeelding van hun klanten realiseren, dat is het motto van X-treme Creations.

Logo Suyin

 

logobalk

Contactpersoon

Tuba Gungor

Adviseur Internationaal Ondernemen - Coördinator Jong Voka

Proximus
imu - vzw - Altez