Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Stressvrij werken? Dat is Goede Zaken doen.

Stressvrij werken? Dat is Goede Zaken doen.

  • 11/09/2023

Netropolix ontstond in 1999 als lokaal Kempisch IT-bedrijf, maar evolueerde tot een toonaangevende speler in de markt.

Die evolutie kwam er dankzij twee concepten. Met het eerste concept IT op de Achtergrond™ garandeert Netropolix dat IT-systemen op de achtergrond draaien terwijl de klant zijn dagelijkse business runt. Dankzij een proactieve werking, constante monitoring en een vaste IT-technieker die regelmatig ter plaatse komt, zorgt Netropolix voor succesvolle resultaten. Draait de IT bij de klant vlekkeloos en veilig? Dan breidt Netropolix de focus uit met zijn tweede concept naar het optimaal gebruik van deze technologie met Business in Versnelling™. Eind 2022 fuseerde Netropolix met de Netflowgroep. De twee gaan nu samen door het leven met zo’n 175 enthousiaste medewerkers die dagelijks de bedrijfswaarden passie, fun, excellentie, ownership en balans uitdragen. De vijf waarden leiden naadloos tot het nieuwe concept van de groep. Zo streeft Netropolix vandaag naar stressvrij werken, zowel voor klanten als voor medewerkers.

Lees meer

Tom Laveren Voka Mechelen-Kempen
Mechelen-Kempen
Nieuws

Voka na Van Hool: "Regioplan nodig met versterkte ontwrichte zone"

Er is een regioplan nodig om de economische klap op te vangen na het faillissement bij Van Hool. Dat zegt Voka Mechelen-Kempen als reactie op de grote ontslaggolf bij de busbouwer in Lier. "We vragen aan de Vlaamse en federale regering om snel de bestaande ontwrichte zone te verlengen tot 2030. Maar bijkomend een 'ontwrichte zone Plus' te installeren voor de regio rond Lier. Dat houdt in dat bedrijven geen 2 maar 4 jaar lang minder bedrijfsvoorheffing moeten doorstorten", zegt Tom Laveren van Voka Mechelen-Kempen. "Zo versterken we de investeringen én de werkgelegenheid in onze regio."

Inclusie in hart en nieren, of beter gezegd chipolata's en hamburgers
Voka nationaal
Nieuws

Inclusie in hart en nieren, of beter gezegd chipolata's en hamburgers

In het sfeervolle West-Vlaamse Westrozebeke heeft de Belgian Pork Group sinds 1966 zijn hoofdkantoor gevestigd. Hier wordt niet alleen varkensvlees van A tot Z geprepareerd, maar ze omarmen ook inclusie op de werkvloer en beschouwen dit als kernwaarde in het familiebedrijf. Anthony Van Eeckhout, die sinds mei 2020 als Head of People fungeert, neemt ons mee doorheen de diverse aspecten van hun bedrijfscultuur en de voortdurende inspanningen om een inclusieve werkomgeving te creëren en te behouden.

Jouw advertentie in Ondernemers?

Adverteren via Voka Mechelen-Kempen

Klik hier

Artikel uit publicatie