Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Starter Kelly Bijnens: "Een goed netwerk hebben is van levensbelang voor een ondernemer"

Starter Kelly Bijnens: "Een goed netwerk hebben is van levensbelang voor een ondernemer"

  • 26/05/2021

Wanneer het aankomt op hun administratie zijn er veel zaakvoerders die het bos niet meer door de bomen kunnen zien. Ze willen zich kunnen bezighouden met hun core business, hun passie, maar telkens stoten ze tegen die berg administratie aan: facturen maken, facturen betalen, debiteurenbeheer, … Iedereen doet zijn best, maar wie kent het niet: bij de btw-aangifte is de boekhouder daar met een hele lijst van ontbrekende documenten. Daar wilde Kelly Bijnens (Saviour Support) iets aan veranderen.

Hoe begon het verhaal van Saviour Support? Foto

“In januari 2020 richtte ik Saviour Support op als bijberoep. Vrij snel heb ik me ingeschreven voor een infosessie van de starterswerking binnen Voka – Kamer van Koophandel Limburg (Bryo) wat op zijn beurt resulteerde in een inschrijving voor het Bryo StartUp traject. Tijdens dit traject leer je onder andere interessante zaken bij over het reilen en zeilen van het ondernemerschap. Maar wat minstens even belangrijk is voor een ondernemer is zijn/haar netwerk. We werden niet alleen een hechte vriendengroep, meerdere collega-deelnemers zijn vandaag zelfs klant bij Saviour Support.“

Wat na bryo StartUp?

“Omdat ik enorm enthousiast was over de begeleiding van Voka – Kamer van Koophandel Limburg ging ik op zoek naar meer. Zo kwam ik terecht bij Jong Voka, een community voor ondernemers tot 40 jaar. Wederom kon ik mijn netwerk uitbreiden met vele relevante contacten waar ook hier meerdere klanten uit zijn voortgevloeid.”

Hoe is het nu met Saviour Support?

“Het klinkt waarschijnlijk wel bekend in de oren, maar al snel bleek dat er te weinig uren in een dag en te weinig dagen in een week zaten. Daarom wierf ik begin 2021 mijn eerste werknemer aan.”

Wil je ook graag meer rust in jouw hoofd? Neem gerust contact op met kelly@savioursupport.be.

Ben je gestart en wil je verder je zaak uitbouwen?

Ben je gestart, al dan niet in bijberoep? Of wil je op korte termijn opstarten? Hoe kun je je businessmodel verder verfijnen? Hoe zet je je in de markt? Hoe verhoog je je sales? Dan is Bryo StartUp misschien iets voor jou.

>> Schrijf je in voor onze infosessie of ontdek wat Bryo StartUp voor jou kan betekenen: 

Infosessie op 31 mei

Lees meer over Bryo StartUp

Contactpersoon

Joeri Stoop

Senior adviseur eigenaars-ondernemers