Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Sporten en netwerken: een hole-in-one

Sporten en netwerken: een hole-in-one

  • 31/03/2023

Ben je verslaafd aan het groen van de fairways? En ben je klaar om een hole-in-one te scoren? Dan ben je als Voka-lid van harte welkom in het netwerk Voka Golft! Lees hieronder het verhaal van Erik Keijers die zijn passie voor de golfsport graag deelt met andere Limburgse collega-ondernemers.

Benieuwd naar al onze belevingsnetwerken? Hier vind je alle info.

Erik Keijers (Voka Golft)


Passie voor de golfsport

“Met ons netwerk Voka Golft brengen we ondernemende golfliefhebbers uit onze provincie samen op de courses van Limburgse golfclubs”, geeft Erik aan. “Elk seizoen organiseren we vijf golfwedstrijden, waarbij onze leden hun passie voor de golfsport kunnen combineren met zakelijke netwerking en het uitwisselen van kennis en ervaring. Bij elke wedstrijd hoort een prijsuitreiking en gezellig samenzijn. Wat is er mooier om in de natuur een balletje te slaan en even alle zakelijke beslommeringen te vergeten?”

Hechte community van golfadepten

Voka Golft Limburg werd circa zes jaar geleden opgericht. Sindsdien is dit netwerk uitgegroeid tot een hechte community van golfadepten. “Elk Limburgs Voka-lid in het bezit van een golfwaardigheidsattest is welkom”, zegt Erik. “In tegenstelling tot andere Voka-netwerken hanteren we geen specifieke toegangscriteria. En we kijken al zeker niet naar de leeftijd: ons jongste lid is amper 30 jaar jong, terwijl het oudste lid al 70 kaarsjes uitblies. Dat maakt ons netwerk zo divers en boeiend. Een warm groepsgevoel creëren en samen genieten van sporten, daar gaat het om!”

Grenzeloos genieten

Elk seizoen opnieuw kijkt Erik ernaar uit om samen met zijn stuurgroepleden – elk ervaren en gepassioneerde golfers – de activiteitenkalender samen te stellen. “De wedstrijden vallen telkens opnieuw in de smaak bij onze leden. Maar het zijn vooral de buitenlandse reizen die net dat tikkeltje extra bieden. Zo trokken we al naar golfterreinen in de Franse Médoc en het gerenommeerde PGA Catalunya. Dit jaar staat een golftrip naar het noorden van Frankrijk op de agenda, meer specifiek naar Le Touquet aan de prachtige Opaalkust.”

"Samen sporten op een golfterrein schept een hechte band!"

In harmonie met de natuur

“Wat weinig mensen weten, is dat het beheer en onderhoud van golfterreinen best wel wat raakvlakken heeft met duurzaamheid en natuurbeheer”, besluit Erik. “Dat gebeurt sowieso door professionals die over alle nodige expertise en middelen beschikken om een golfterrein zo efficiënt mogelijk te onderhouden. Maar wist je ook dat elke beslissing om een boom te rooien, in nauw overleg gebeurt met het Agentschap Natuur & Bos? Die begeleiding zorgt ervoor dat het onderhoud van fairways en greens steeds in harmonie gebeurt met de omringende natuur.”

Contactpersoon

Elien Wuestenberghs

Coördinator events

Verhoog je zichtbaarheid

Met onze mediapartnerships kan je intekenen op diverse communicatiepakketten en jaardeals. Zo bereik je een enorm lezerspubliek van ervaren en beginnende ondernemers en geïnteresseerden allerhande.

word jij onze mediapartner?

Artikel uit publicatie