Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Speel in de Champions League van het ondernemerschap met highlevelmanagementtraining

Speel in de Champions League van het ondernemerschap met highlevelmanagementtraining

  • 05/07/2023

Je hoeft niet in Brussel of Antwerpen te zijn voor een kwalitatieve highlevelopleiding. Dankzij Voka – KvK Limburg en Solvay Brussels School of Economics krijg je als ondernemer een behapbaar en kwalitatief highleveltraject in jouw buurt. Haal met een minimum aan tijd het maximum uit jezelf én jouw onderneming!

Het is verfrissend om uit je tunnel te stappen en met andere inzichten naar je bedrijf én jezelf te kijken.” Aan het woord is Johan Tournet, Business Unit Manager bij EASI. Als IT-leverancier van security- en cloudsoftware probeert hij met zijn onderneming naar de mens achter de IT-oplossing te kijken. Een recept dat loont want EASI mag zich al negen jaar op rij ‘Best Workplace’ van België noemen in de categorie tot 500 werknemers. “In 2021 besloot ik om samen met een collega de opleiding MBA Highlights van Voka – KvK Limburg te volgen. Ik was gecharmeerd door het concept tijdens een infosessie. Door een gebrek aan tijd was een volwaardige MBA niet mogelijk voor mij, maar dankzij deze opleiding kreeg ik een behapbaar en kwalitatief alternatief in tien sessies, en dat in Limburg. Je hoeft dus echt niet in Brussel of Antwerpen te zijn voor highlevels op maat.”
 

Johan Tournet (Solvay)


Voor deze managementopleidingen werkt Voka – KvK Limburg al elf jaar samen met Solvay Brussels School of Economics. “De snelle evolutie van managementtechnieken en de acute concurrentie in de markt zijn van die aard dat het vandaag onontbeerlijk is om de vaardigheden van ondernemers en leidinggevenden verder te ontwikkelen”, zegt Patrick Ceulemans, Academic Director van Solvay Lifelong Learning. “De inhoud is op maat van de onderneming en wordt gedoceerd door zowel academici als professionele sprekers. Door een op onderzoek gebaseerde aanpak wordt de beroepspraktijk verder aangescherpt en leiden nieuwe inzichten tot een versterking van de dagelijkse activiteiten.”

"Coachen is voorbereiden en bijsturen, niet schreeuwen langs de zijlijn."

“Een goede coach is het hele seizoen aan het voorbereiden, heeft een plan en coacht zijn team naar de winst toe. Een slechte coach zit bij de voorbereiding van het seizoen achterover en staat zodra de wedstrijden beginnen aan de zijlijn te schreeuwen dat het niet goed gaat. Met onze highlevel­opleidingen zorgen wij dat jij als ondernemer die eerste coach kan zijn”, stelt Jonas De Raeve, Directeur Belangenbehartiging van Voka – KvK Limburg.

“Welke strategie past het beste bij jou en jouw onderneming? Hoe word of blijf je succesvol? Hoe motiveer je jouw medewerkers en toon je de beste versie van jezelf? Het zijn vragen waar wij met onze kwalitatieve highleveltrajecten het antwoord op geven. Binnen onze MBA Highlights krijg je op deze manier een totaalpakket op het vlak van managementtraining, gedoceerd op een indrukwekkende locatie. Met onze Solvay Masterclasses focussen we dan weer op specifieke groeitopics zoals duurzaamheidsstrategie en industrie 4.0. Onze maatschappij is voortdurend in beweging, en dus moet ook de bedrijfsvoering volgen. Met een highlevelopleiding van Voka – KvK Limburg neem je voorsprong op je concurrentie en speel je gegarandeerd in de Champions League van het ondernemerschap.”

Johan Tournet kan dat beamen. “Ik kan deze highlevels alleen maar aanraden. De academische kennis gekoppeld aan de praktijkervaringen doen je anders naar jezelf, jouw werk en jouw bedrijf kijken. En daarbovenop leer je ook nog eens een leuke groep van gelijkgestemden kennen. Wat wil je nog meer hebben?!”

Contactpersoon

Sofie Olyslaegers

Coördinator Kameracademie

Verhoog je zichtbaarheid

Met onze mediapartnerships kan je intekenen op diverse communicatiepakketten en jaardeals. Zo bereik je een enorm lezerspubliek van ervaren en beginnende ondernemers en geïnteresseerden allerhande.

word jij onze mediapartner?

Artikel uit publicatie