Skip to main content

Speeddate met het netwerk sales

  • 11/03/2020

Iedere maand doen we een speeddate met enkele leden van een specifiek netwerk. Deze maand zijn dat 5 enthousiaste deelnemers van het netwerk Sales.

Deelnemers van het netwerk Sales
Natalie Herczeg (Randstad), Jan Delvaux (Hansa – Flex Hydraulics), Wim Quax (Ethias), Thijs Vangrunderbeeck (Zimmo), Elien Wuestenberghs (Voka – KvK Limburg), Erwin Custers (bkm – orange)


Thijs Vangrunderbeeck Zimmo

Wat houdt het netwerk Sales in?

“We doen zes boeiende avonden op inspirerende locaties en laten sales managers en sales professionals hun best practices delen met Limburgse collega’s.”

Erwin Custers BKM – Orange

Wat hoop je te bereiken via het netwerk?

“Dat ik in een omgeving kom waarin ik kan ventileren en luisteren. Waar ik antwoord kan krijgen van ondernemers met hun eigen rugzakje aan ervaring. Ik hoop vooral om kennis op te doen uit de verschillende ervaringen die gedeeld worden.”

Wim Quax – Ethias

Waarom ben je lid van het netwerk?

“Allereerst om te kunnen sparren over topics die me iedere dag bezighouden. Daarnaast helpen inzichten vanuit andere domeinen ook om je eigen reflectiekader verder te ontwikkelen. Tot slot is het een toffe bende waarin open gediscussieerd kan worden.” 

Natalie Herczeg – Randstad & Jan Delvaux – HANSA – FLEX Hydraulics

Hoe zijn jullie erbij gekomen?

“Bijna drie jaar geleden sprak Jan me aan over het netwerk. Hij nodigde me uit om deel te nemen aan een sessie. Ik was onmiddellijk verkocht! De topics, de ervaringsuitwisseling en het netwerk waar ik beroep op kan doen zorgen voor meerwaarde, zowel professioneel als persoonlijk.”

Graag meer info over sales? Surf dan naar www.voka.be/limburg/sales

Contactpersoon

Elien Wuestenberghs

Coördinator events

IMU - vzw - Bebat
IMU - vzw - Salesforce
Proximus
IMU - VZW - multibureau
imu - vzw - Altez
AW_Digitalisering
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
IMU - vzw - Remant
AW_Welt_6stappenplan