Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
 • Nieuws
 • Soundfield 25 jaar: de mooiste klank, het knapste licht en veel meer … voor jouw budget

Soundfield 25 jaar: de mooiste klank, het knapste licht en veel meer … voor jouw budget

 • 19/06/2023

In 1983 ontmoeten Jo Van den Wyngaerde en Patrick De Leeuw  elkaar in de studio van een vrije radio. De toen 16-jarigen zijn bezeten bezig met muziek en verzorgen dj-sets op feesten en evenementen.  Al gauw bundelen ze de krachten en helpen elkaar met technische apparatuur en het regelen van vervoer. Het is het begin van een lang partnership dat nog steeds stand houdt en inmiddels heeft vorm gekregen in de More Than Group, met Soundfield als kernbedrijf.

 

foto
CEO Jo Van den Wyngaerde

 

 

tekening


Tekst Jan Van Gyseghem

 Sinds 1998 verhuurt Soundfield klank- en lichtapparatuur op evenementen, concerten, beurzen, productshows en congressen in binnen- en buitenland. In de voorbije 25 jaar verzorgden zij voor meer dan 500 klanten meer dan 7.500 opdrachten. Vooral evenementenkantoren en bedrijven met een sterke marketing- of eventploeg doen beroep op de diensten en expertise van Soundfield.

Klank en licht zijn ruim beschikbaar op een voor de leek weinig transparante markt. Soundfield maakt het verschil door van bij de start van een project met de klant te zoeken naar budgetvriendelijke en technisch vereenvoudigde oplossingen die toch zorgen voor een hoogstaand resultaat. Onze creatieve ploeg haalt alle mogelijkheden uit de beschikbare installatie en zorgt zo voor de verrassendste en spectaculairste effecten. 

Value for money

Soundfield heeft oog voor jouw budget maar werkt uitsluitend met apparatuur van A-merken. Jaarlijks investeren wij tot 1 miljoen euro in state of the art klank- en lichtapparatuur. We nemen geen enkel risico en bereiden elk event tot in de puntjes voor. Vaak volgt ons prijsvoorstel pas na een grondig bezoek aan de eventlocatie. Onze factuur houdt geen verrassingen in … Niet dat wij per definitie de goedkoopste op de markt zijn, maar wij zijn wel een erg bedrijfszekere partner.

Eventorganisator Act Events (Gent) en conferentiespecialist Barranco (Mechelen) doen veelvuldig beroep op Soundfield. Ook met eventlocatie De Filatuur (Aalst) en het buitengewone complex KBR (Koninklijke Bibliotheek Brussel) met onder meer het Paleis van Karel van Lotharingen, restaurant Albert en cateraar Witlof heeft Soundfield een vaste samenwerking. Soundfield is vaste partner van DPG, Play Media en The Qube Show, de exclusieve live concerten van Qmusic, in België en Nederland. Vraag ons gerust naar referenties en contacteer hen voor een onafhankelijke opinie.

“Voor ons is een event maar geslaagd als elke schakel in de ketting voldoet. Daarom hebben wij ook oog voor de omstandigheden waarin jouw andere partner-leveranciers (keuken, backstage…) opereren en helpen wij ook hen te slagen in jouw doelstellingen. Daarom ook betekent Soundfield more than sound and light. “
Een geslaagd bedrijfsevent in elkaar steken lijkt op het eerste gezicht niet erg moeilijk. Maar, er komt veel meer bij kijken dan het kiezen van een leuke locatie. Een klein element - een haperende microfoon net wanneer de CEO aan zijn speech begint – kan de pret helemaal bederven. Dan komen de tongen los. Laat het succes van jouw evenement dus niet afhangen van een foutje in 1000 meter kabels of van duizenden elektrische fiches.  Kies een ervaren partner. 

Soundfield zorgt voor de mooiste klank, het knapste licht… en jouw gemoedsrust.  
 

Meer dan…

SOTESA - Soundfield Technical Sales – staat in voor de verkoop en installatie van  technische apparatuur in theaters en zalen.  

MTG.Sale – zorgt voor de distributie van rigging- en lichtmateriaal voor de professionele sector.
Merken:  ADJ (lichten), Obsedian (lichtcontrollers), Sixty82 (trussen - alu structuren), Protos (motors en sturingen)

Contact - Soundfield nv
Atomveldstraat 8 bus 5 | 9450 Denderhoutem 
Langs de N45 richting Ninove | 5 minuten van afrit Aalst op de E40

Tel: +32 53 805 850 | +32 475 821 853
jo@soundfield.be | soundfield.be
BE 0463 214 986
 

logo

Voka viert jarige bedrijven

Samen met Voka kan je jouw bedrijf in de kijker zetten met een reportage in Ondernemersmagazine en visibiliteit op ons Jaarfeest. 

Dit zijn de jubilarissen van 2023: 

 • 10 jaar: Advocura, Direct, mo-vis, Piet Andries, Wavemakers
 • 15 jaar: Effectis
 • 20 jaar: Coor, Mederi, WITTENSTEIN
 • 25 jaar: Soundfield
 • 30 jaar: AAROVA, Sumitomo Bakelite Europe (Ghent)
 • 40 jaar:  PVG Liquids, Transuniverse Forwarding, Van Tornhaut
 • 50 jaar:  Bostoen
 • 55 jaar: Van Damme Team
 • 60 jaar: VTB - Van Rijsselberhge Beton (te lezen in ons decembernummer)
 • 75 jaar: Welders
 • 100 jaar: CIAC, TotalEnergies

Ontdek ze allemaal via deze link

Viert jouw bedrijf in 2024 een jubileum? Laat het ons weten!

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Artikel uit publicatie