Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Sofie Joosen (N-VA) bouwt het podium voor Cleymans & Van Geel bij PFL

Sofie Joosen (N-VA) bouwt het podium voor Cleymans & Van Geel bij PFL

  • 27/08/2021

Vlaams parlementslid en Duffels burgemeester Sofie Joosen volgde haar zomerstage bij het hoogtechnologisch audiovisuele bedrijf PFL. Na een introductie door zaakvoerder Dominic De Gruyter op de hoofdzetel in Beerse mocht ze meteen aan de slag bij de podiumopbouw voor een optreden van Cleymans & Van Geel in het kader van het “Muziek aan het Kasteel” festival in Oostmalle. In de namiddag volgde onder begeleiding van accountmanager Jochen Van Laere nog een bezoek aan de Wimec-studio’s van PFL in Turnhout om dan terug te keren naar Oostmalle voor assistentie bij drone-opnames en een soundcheck.

“Vooral de passie en het enthousiasme van de medewerkers, het intense teamgevoel dat we samen iets unieks creëren is me bijgebleven”, vertelde Sofie Joosen achteraf. “En ik heb bijzonder veel bijgeleerd over drones. Hoe ze te besturen en hoe de wetgeving rond drones in elkaar zit.”

Ook de manier waarop PFL met de coronacrisis is omgesprongen maakte een diepe indruk op het parlementslid. Zo werd in die moeilijke periode elke week 1 dag opleiding voorzien voor het personeel om de teamspirit te behouden. Verder werd er sterk ingezet op online events en werd de online studio Wimec overgenomen. Bovendien startte PFL in volle coronacrisis zijn buitenlands filiaal PFL Iberia op in Barcelona. “In plaats van bij de pakken te blijven zitten, hebben we met corona de lat gewoon hoger gelegd en naar opportuniteiten gezocht”, onderstreept de trotse bedrijfsleider Dominic De Gruyter de geleverde inspanningen van het voorbije anderhalf jaar.

AW_Welt_6stappenplan
AW_Digitalisering
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
imu - vzw - salesforce
Proximus
imu - vzw - DNCM
imu - vzw - recupel
Advertentie VanRoey- nov
imu - vzw - obd
imu - vzw - Recupel