Skip to main content
Map

Sealogis al 25 jaar in Antwerpen

  • 01/10/2020

Sinds 25 jaar is Sealogis Freight Forwarding Belgium een gevestigde waarde in Antwerpen. De specialist in expeditie, logistiek en transport maakte in 1995 de sprong naar Antwerpen met Edwig Laenen aan het roer.

Managing Director Edwig Laenen is trots en dankt zijn team van 35 medewerkers. “Als expeditiebedrijf hebben we de naam en faam van een grotere speler bereikt terwijl we onze klanten toch een persoonlijke, zeg maar kmo-service, kunnen blijven geven.” In 1995 stampte hij het toen nog Challenge International iin Antwerpen uit de grond. “Door de jaren verwierven al snel een goede reputatie in de shipping- en expeditiewereld,” vertelt Edwig Laenen. “In 2005 zetten we een nieuwe stap en verhuisden we naar de Italiëlei. Begin 2020, in het zog van een fusie binnen de Sealogis Group, veranderde onze naam. Challenge International Belgium werd Sealogis Freight Forwarding Belgium nv.”

Wat doet Sealogis Freight Forwarding Belgium? “Noem ons gerust transportarchitecten of transportorganisatoren,” aldus Edwig Laenen. “Expediteurs die alle transportmodi beheersen maar ook alle expertise in huis hebben omtrent douaneformaliteiten, het verzekeren van transportrisico’s,  de organisatie van de last mile, enzovoort. Daarnaast organiseren we logistieke activiteiten zoals de opslag en distributie van producten.”

Meer info

Advertentie VanRoey- nov
Proximus
AW_Welt_6stappenplan
imu - vzw - Recupel
imu - vzw - DNCM
AW_Digitalisering
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
imu - vzw - recupel
imu - vzw - salesforce
imu - vzw - obd