Skip to main content
  • Nieuws
  • Save the date: Voka Open Bedrijvendag op 1 oktober 2017

Save the date: Voka Open Bedrijvendag op 1 oktober 2017

  • 04/07/2017

De eerste zondag van oktober zetten naar jaarlijkse gewoonte opnieuw heel wat bedrijven de deuren open voor het grote publiek.

Voka Open Bedrijvendag _skyscraperOp Voka Open Bedrijvendag grijpen jaarlijks heel wat mensen te kans om eens een blik achter de schermen te werpen van een onderneming. Vorig jaar nog landde de teller op ruim 600.000 bezoekers.

Ook de editie van 2017 belooft opnieuw een succes te worden. Al meer dan 200 bedrijven meldden zich aan. En dat aantal neemt alleen maar toe! Hun namen worden binnenkort bekendgemaakt op www.openbedrijvendag.be, maar duid de datum (1 oktober 2017) alvast met stip aan in uw agenda! 

Maak kennis met 11 startende ondernemers bij Voka West-Vlaanderen

Ook bij Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen kunt u voor het derde jaar op rij terecht. We geven u een rondleiding in ons prachtige gebouw en lichten onze werking toe.

Daarnaast stellen we u ook 12 startende ondernemers uit ons Bryo-netwerk voor. Zij getuigen over hun goesting om een eigen zaak te starten en hun sprong naar het ondernemerschap: 

Ark-Shelter

Ark-Shelter uit Lichtervelde ontwerpt en produceert mobiele woningen/kantoren, met oog op een ecologisch en hedendaags design al dan niet volledig zelfvoorzienend. 

ark-shelter.com 

Around Media

Around Media maakt visuele communicatietools voor de vastgoedsector. Het Kortrijkse bedrijf ontwikkelde een technologie waarmee vastgoedmakelaars zélf hun virtuele bezoeken kunnen maken.

www.around.media 

Book'u

Met Book'u beheer je werknemers, jobs, evenementen, uurregistraties en dimona-aangiftes in één online platform. Book'u biedt de totaaloplossing voor personeelsplanning, en dat altijd en overal via een gebruiksvriendelijke tool. Ook werknemers kunnen via Book'u vlot communiceren, beschikbaarheden doorgeven en een overzicht krijgen van de jobs die ze moeten uitvoeren. 

www.booku.be

CYBERHEROES

Beveiligen, bewust maken en begeleiden, CYBERHEROES is een cybersecurity bedrijf dat met u meedenkt, advies verleent en cybersecurity steeds centraal plaatst. Deze Superheroes in Cybersecurity hanteren steeds een hands-on aanpak en staan in voor security audits, forensisch digitaal onderzoek, user awareness trainingen en GDPR-begeleiding.

www.cyberheroes.be 

De Videonauten

De Videonauten is een groeiend videoproductiebedrijf dat met authentieke verhalen uw marketingstrategie versterkt. Of het nu gaat om product of corporate branding, een stijgende verkoop of de zoektocht naar nieuwe werknemers,... Telkens koppelen wij beeld aan inhoud. Met tips & tricks zorgen wij ervoor dat u zich comfortabel voelt voor de lens, zo maken wij het resultaat zo optimaal mogelijk. Samen halen we het beoogde resultaat!

videonauten.be

EMAKERS

EMAKERS is een full-service e-commerce agentschap met een aanbod dat specifiek is afgestemd op de wensen van makers en (merk)fabrikanten. U kan vb. bij ons terecht voor de (door)ontwikkeling van uw webshop, de verkoop van uw producten via online marktplaatsen of (op prestatie gebaseerde) e-marketing. Ook gekoppeld aan uw (bestaande) CRM of ERP. 

www.emakers.be 

Exposure

Exposure is gespecialiseerd in neuromarketing. Data-driven en psychologisch onderbouwd optimaliseren ze websites en sociale media van politici en bedrijven. Door te focussen op conversie genereren bedrijven een hogere omzet en kunnen politici meer mensen overtuigen van hun idealen. Zaakvoerder Reinout Van Zandycke is auteur van het boek ‘Het Nieuwe Campagne Voeren’ en een veelgevraagd spreker in België en Nederland

www.exposure.be 

Greygin

Greygin uit Kortrijk ontwikkelde een platform (Play it Safe) om via games veiligheidsopleidingen te voorzien voor ziekenhuizen en bedrijven. 

playitsafe.eu 

KNEET

Nicolas en Michiel-Désiré van het digitaal marketingbureau KNEET brengen uw boodschap online. Kwalitatieve campagnes die kwalitatieve leads opleveren!

www.kneet.be

Mister Tody

Onder het motto 'Play your dream' maakt het Kortrijkse Mister Tody stijlvol en duurzaam speelgoed in karton voor coole kids.Maak je eigen vliegtuig, auto of boot en kruip achter het stuur van je eigen wereldreis! Naast speelgoed is een 'Mister Tody' ook een decoratief item in de kinderkamer. 

www.mistertody.be

R-dreams

R-dreams promotietextiel is gespecialiseerd in het bedrukken en broduren van werk- en bedrijfskledij. Door eigen productie kunnen we snel en flexibel werken. We geven je zelfs de mogelijkheid je producten in realtime te ontwerpen op StyleYourDreams.be.

www.r-dreams.be 

 

Lees hier het verslag van de Voka Open Bedrijvendag 2016 in West-Vlaanderen, bekijk de foto's & ontdek de aftermovie!