Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Sander Loones op Voka Zomerstage bij Studio Copain

Sander Loones op Voka Zomerstage bij Studio Copain

  • 26/08/2022

Voor zijn Voka Zomerstage, op 25 augustus, draaide federaal parlementslid Sander Loones (N-VA) een dag mee bij marketingbureau Studio Copain in Wevelgem. 

Sander Loones Voka Zomerstage 2022 Studio Copain

Donderdag 25 augustus mocht federaal parlementslid Sander Loones (N-VA) de handen uit de mouwen steken bij het Wevelgemse digital marketingbureau Studio Copain.

Na een kennismaking met alle copains deelde zaakvoerder Floris Benoit het ‘One Page Strategic Plan’ van de scale-up. In nog geen jaar tijd groeide Studio Copain uit van een eenmanszaak tot een gedreven team van zes copains. Het hoofddoel? Via ‘machtige marketing’ wil Studio Copain een digitale groeiversneller zijn voor zijn klanten.

Tijdens de goedgevulde Voka Zomerstage mocht Sander Loones zich ook ontpoppen als copain. Zo mocht hij lustig mee brainstormen voor de nieuwe campagne van het Oostendse museum Mu.Zee, trok hij met copain Floris op klantenbezoek, vergezelde hij het team op locatiebezoek bij Nuba-R (waar Studio Copain binnenkort zijn eerste klantenevent organiseert) en mocht hij zijn ongezouten mening geven over een 'top secret’ project waar de copains momenteel aan werken. Uiteraard mocht een afsluitende duik in het kenmerkende brainstormballenbad niet ontbreken…

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag