Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Samenwerking ondertekend tussen Confederatie Bouw Provincie Antwerpen en Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland

Samenwerking ondertekend tussen Confederatie Bouw Provincie Antwerpen en Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland

  • 28/11/2017
foto ondertekening
Links vooraan: Bob Van Poppel (ondervoorzitter Confederatie Bouw Provincie Antwerpen) en Stéphane Verbeeck (voorzitter Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland). Achteraan links: Johan Smet (ondervoorzitter Confederatie Bouw Provincie Antwerpen), Joris De Fré (directeur Confederatie Bouw Provincie Antwerpen), Jo De Backer (voorzitter elect Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland) en Luc Luwel (gedelegeerd bestuurder Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland)

 

Vandaag ondertekenden Confederatie Bouw Provincie Antwerpen en Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland een samenwerkingsovereenkomst. ‘Onze beide organisaties verdedigen de belangen van de bedrijven in een vrije markteconomie, het is dus logisch dat we met één stem zullen spreken in gemeenschappelijke dossiers’, zegt Stéphane Verbeeck, voorzitter Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.

Ook willen beiden organisaties de dienstverlening naar hun leden maximaal uitbouwen om zo de werking nog efficiënter te maken. ‘We zullen dan ook onze experten delen met elkaar en elkaar op de hoogte houden van nieuwe tendensen en ontwikkelingen in de sector. We hebben beiden een breed opleidingsaanbod voor onze leden en gaan bekijken hoe we elkaar mogelijk ook in dit aanbod kunnen versterken en ondersteunen. Ten slotte willen we ook graag een actieve partner zijn in de acties die voortvloeien uit het Routeplan 2020, het traject dat de Antwerps-Wase Kamer samen met een aantal partners uittekende om de duurzame economische groei in onze regio verder op weg te zetten’, zegt Bob Van Poppel, ondervoorzitter Confederatie Bouw Provincie Antwerpen.

Contactpersoon

Katrijn De Lie

Hr-manager

AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Digitalisering
AW_ad whitevideo tech@venture
AW_Welt_6stappenplan