Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Safe-Connect biedt topcyberbeveiliging

Safe-Connect biedt topcyberbeveiliging

  • 03/11/2023

Deze rubriek is voorbehouden voor nieuws van onze leden. Want die zitten niet stil. Iedere dag verwezenlijken ze nieuwe dromen en gaan ze nieuwe uitdagingen aan. Wij zetten al die bedrijvigheid met veel plezier in de bloemetjes! 


Safe-Connect heeft zijn erkenning beet als Fortinet Certified Professional in Public Cloud Security. Dit certificaat bevestigt de expertise in ongeëve­naarde beveiliging tegen cyberdreigingen. Met op maat gemaakte beveiligingsstrategieën wordt de digitale bedrijfscontinuïteit geoptimaliseerd en dat biedt gemoedsrust. Met de extra erkenning op zak is Safe-Connect er helemaal klaar voor om ondernemingen te helpen NIS2-plichtig worden. De NIS2-richtlijn is een EU-brede wetgeving op het vlak van cyberbeveiliging. Het voorziet in wettelijke maatregelen om het algemene niveau van cybersecurity in de EU te verhogen. Bedrijven die door de lidstaten worden aangemerkt als aanbieders van essentiële diensten in sectoren van vitaal belang, moeten passende beveiligingsmaatregelen nemen en de bevoegde nationale autoriteiten informeren over ernstige incidenten.

Contactpersoon

Kristien Put

Coördinator Bedrijvig Limburg

Verhoog je zichtbaarheid

Met onze mediapartnerships kan je intekenen op diverse communicatiepakketten en jaardeals. Zo bereik je een enorm lezerspubliek van ervaren en beginnende ondernemers en geïnteresseerden allerhande.

word jij onze mediapartner?

Artikel uit publicatie