Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Q-lite wint award Voka Lokaal Kempen Noord

Q-lite wint award Voka Lokaal Kempen Noord

  • 25/06/2020

Q-lite uit Baarle-Hertog heeft de award van Voka Lokaal Kempen Noord gewonnen. Hierdoor zijn ze meteen ook genomineerd voor de Prijs Ondernemen 2020. Dat meldt Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen. Q-lite maakt displays, zoals LED- en LCD-schermen. “Dat deze prijs vanuit de ondernemers uit de regio komt, maakt het nog specialer”, zegt CEO Dirk Geenen.

Q-lite2

“We zijn verrast met het winnen van de award. We hadden dit niet verwacht. Dat de award is toegekend door ondernemers uit de regio, maakt het nog specialer. We waren vroeger minder bekend in de regio. Deze award is toch een positieve bevestiging dat we ons beter in de markt hebben gezet”, zegt Dirk Geenen, CEO van Q-lite.

Q-lite is al meer dan dertig jaar fabrikant van ‘slimme’ displays. “Je kent de groene kruisjes boven elke apotheek. Die leveren wij. Maar we zorgen ook voor parkeergeleidingssystemen en displays voor steden als Antwerpen, Kortrijk en Hasselt. En we zijn ook specialist in veiligheidsinformatiesystemen”, zegt Geenen.
“Door de visie van onze familiale aandeelhouder hebben we de laatste jaren grote stappen kunnen zetten op het vlak van innovatie en duurzaamheid. Zo hebben we vorig jaar een grote installatie van zonnepanelen op het dak van Q-lite kunnen zetten. Die kan drie keer ons eigen verbruik opwekken. Hierdoor kunnen we onszelf maar ook zo’n 120 gezinnen voorzien van groene stroom”, zegt Jeroen Raeijmaekers van Q-lite.  

Wil je zien hoe Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen CEO Dirk Geenen kon verrassen? Kijk dan op: https://www.facebook.com/pg/VokamechelenKempen/posts/

Sinds 2 juni maakt Voka via de social media-kanalen en de eigen website elke dinsdag en donderdag een Voka Lokaal-winnaar bekend. En dat de hele maand juni. Vanaf 1 juli 2020 kan iedereen dan zijn stem uitbrengen op: https://www.voka.be/prijs-ondernemen

Op die manier kan iedereen het bedrijf in zijn regio een duw in de rug geven, richting de finale. Een vakjury zal de eindbeslissing nemen. Op 17 september weten we dan wie de grote winnaar van de Prijs Ondernemen 2020 wordt.

Acht van de negen winnaars zijn nu al bekend:

2 juni: PFL
4 juni: BelOrta
9 juni: Emergo Group
11 juni: Narviflex
16 juni: Vosschemie Benelux
18 juni: DiBO
23 juni: WIcreations
25 juni: Q-lite

 

Contactpersonen

Wim Brillouet

Manager Belangenbehartiging & Woordvoerder

Tine Horsten

Manager Industrie