Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Project Green Business Park Woudpark te Genk is afgerond

Project Green Business Park Woudpark te Genk is afgerond

  • 03/11/2023

Deze rubriek is voorbehouden voor nieuws van onze leden. Want die zitten niet stil. Iedere dag verwezenlijken ze nieuwe dromen en gaan ze nieuwe uitdagingen aan. Wij zetten al die bedrijvigheid met veel plezier in de bloemetjes! 


Al sinds 1989 is het in Ouds­bergen gevestigde familiebedrijf Kebro gespecialiseerd in het plaatsen van betonvloeren met een hoge afwerkings- en moeilijkheidsgraad. In opdracht van industriebouwer Altez werkte Kebro recent het project Green Business Park Woudpark in Genk af. Dit door BVI.EU ontwikkelde bedrijventerrein, gelegen op het industrieterrein Genk-Noord, bestaat uit vijf gebouwen met in totaal 39 kmo-units. Naast deze kmo-units staat op dit bedrijventerrein ook een bedrijfsgebouw op maat (‘build-to-suit’) voor Kemea, een workshop voor het Monster Energy Yamaha Factory MX2-team. Benieuwd naar extra info over dit project? Lees meer op pagina 8 van dit magazine.

Contactpersoon

Kristien Put

Coördinator Bedrijvig Limburg

Verhoog je zichtbaarheid

Met onze mediapartnerships kan je intekenen op diverse communicatiepakketten en jaardeals. Zo bereik je een enorm lezerspubliek van ervaren en beginnende ondernemers en geïnteresseerden allerhande.

word jij onze mediapartner?

Artikel uit publicatie