Skip to main content
  • Nieuws
  • Proficiat aan Hilde Decuyper en Nathalie Bleyenberg: Plato-ambassadeurs 2019

Proficiat aan Hilde Decuyper en Nathalie Bleyenberg: Plato-ambassadeurs 2019

  • 03/12/2018

De nieuwe Plato-ambassadeurs zijn bekend: het gaat om Hilde Decuyper, bodemsaneringsdeskundige en zaakvoerder van A+E Consult uit Menen, en Nathalie Bleyenberg, hr-verantwoordelijke bij de firma Danneels uit Brugge. Zij krijgen respectievelijk de titel ‘Plato-ambassadeur Ondernemers’ en ‘Plato-ambassadeur Experten’ 2019. Met deze award spreken de Plato-deelnemers hun appreciatie uit tegenover een mededeelnemer. Beide winnaars zullen als Plato-ambassadeurs een jaar lang, vol enthousiasme, het peterschapstraject Plato van Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen verder bekendheid geven.

De foto's van het Bal van Plato en de ambassadeursverkiezing kunt u hier bekijken.

Donderdagavond verzamelden ca. 175 Plato-deelnemers in Diksmuide voor het jaarlijkse Bal van Plato. Twee aanwezigen mochten naar huis met de award ‘Plato-ambassadeur 2019’.

Half september werd de campagne afgetrapt. Tot 15 oktober konden de meters en peters uit het Plato-traject hun favorieten voordragen. Uit de 15 genomineerden selecteerde de jury 6 finalisten. Die jury bestond uit Bert Mons, algemeen directeur Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen en de verkozen Platonisten van 2018: Evelyn Verhoye (Zaakvoerder ALM Lift) en Frederiek Vanpeteghem (CFO bij Ardovlam).

De drie finalisten die geselecteerd werden uit de groep Plato Experten (de Plato-groepen met kaderleden van West-Vlaamse bedrijven) waren Piet De Langhe (Digicreate.be), Nathalie Bleyenberg (Danneels) en Sven Buysens (Vyncke). De drie andere finalisten, Hilde Decuyper van A+E Consult, Pieter Lefevre van GBL Communications en Andress Breda (Go4Jobs), werden geselecteerd uit de groep Plato Ondernemers. Alle zes zetten ze hun beste beentje voor tijdens de panelgesprekken, waarna alle aanwezigen hun voorkeurstem konden uitbrengen.

Plato-ambassadeurs voor een jaar

Bij de Plato Ondernemers ging Hilde Decuyper met de award aan de haal: “Concrete kennis- en ervaringsuitwisseling tussen gelijkgezinden kan ondernemers net dat nodige duwtje in de rug geven. Ik ben dan ook enorm gemotiveerd om mijn rol als ambassadeur een mooie invulling te geven. Daarbovenop is het voor mij en mijn team de kers op de taart van het tienjarig bestaan van A+E Consult!”

Nathalie Bleyenberg won in de categorie Plato Experten: “Dankzij mijn opgebouwd netwerk via Voka, familie, vrienden en mijn Danneels-collega’s ben ik nu Plato-ambassadeur. Dit is alleen maar een bevestiging van mijn overtuiging: only people make it happen. Samen, via coachingsmomenten, inspiratiesessies en netwerkmomenten, stimuleren we elkaar en zetten we als groep stappen vooruit. Ik kijk er enorm naar uit om mijn steentje bij te dragen!”

Over Plato

Plato is een intensief begeleidings- en ondersteuningstraject voor kmo-bedrijfsleiders en kaderleden, gebaseerd op het peterschapsprincipe. Plato brengt elke maand gemotiveerde ondernemers en kaderleden samen die hun managementvaardigheden willen aanscherpen. Dit door middel van ervaringsuitwisseling, kennisoverdracht en de kracht van het netwerk.

Contactpersoon

Bert Mons

Gedelegeerd bestuurder