Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Printcity zet maximaal in op duurzaam textiel

Printcity zet maximaal in op duurzaam textiel

  • 27/03/2024

Deze rubriek is voorbehouden voor nieuws van onze leden. Want die zitten niet stil. Iedere dag verwezenlijken ze nieuwe dromen en gaan ze nieuwe uitdagingen aan. Wij zetten al die bedrijvigheid met veel plezier in de bloemetjes!

Sinds 2016 biedt de Hasseltse textieldrukkerij Printcity zowel particulieren als bedrijven oplossingen aan voor het borduren en bedrukken van kledij. Van professionele werkkledij tot T-shirts voor een jeugdvereniging, het team van zaakvoerder Jirky Thys is van vele markten thuis.
Ook op het vlak van duurzaam ondernemen gooit Printcity hoge ogen. Naast het gebruik van energiezuinige machines, een efficiënt intern recyclagesysteem en de toepassing van duurzame en gecertificeerde inkten investeert deze Limburgse topspeler ook in duurzaam textiel. Lees: textielmaterialen met aandacht voor mens en planeet, om zo de impact op milieu en samenleving zo klein mogelijk te houden.
In de praktijk gaat het om gecertificeerde biologische en recycleerbare textielmaterialen, die in goede arbeidsomstandigheden vervaardigd worden én via energie- en waterzuinige productieprocessen. Printcity organiseert infosessies om ondernemers en klanten extra bewust te maken van het belang en de voordelen van duurzaam textiel.


www.printcity.be

Contactpersoon

Kristien Put

Coördinator Bedrijvig Limburg

Verhoog je zichtbaarheid

Met onze mediapartnerships kan je intekenen op diverse communicatiepakketten en jaardeals. Zo bereik je een enorm lezerspubliek van ervaren en beginnende ondernemers en geïnteresseerden allerhande.

word jij onze mediapartner?