Skip to main content
Map

Preventor, uw mentor in preventie

  • 05/10/2021

Na negen jaren actief geweest te zijn binnen het project management stond de opleiding voor preventieadviseur al jaar op de bucketlist van Bart Slechten. Zijn doelstelling? Ervoor zorgen dat mensen nadenken over mogelijke risico's en daarna pas handelen. "Als ik hierdoor kan bijdragen aan minder ongevallen ben ik geslaagd in mijn opzet als preventieadviseur voor mezelf", aldus Slechten. 

Bart Slechten PreventorWaar sta je vandaag? En wat is jullie ambitie? 

Nu we de toch wel zware corona-crisis stilletjes achter ons kunnen laten merken we dat bedrijven terug meer aandacht geven aan het preventieverhaal. Onze ambitie is dan ook heel eenvoudig, ervoor zorgen dat men spreekt over preventie en hierover nadenkt. Samen met het bedrijf bekijken we hoe er aan preventie gewerkt kan worden om zo een veilige, gezonde en positieve werksfeer te creëren. 

Waarom Bryo?

Bryo is interessant netwerk van startende ondernemers met idealen en uiteenlopende doelen. Iedereen heeft een verhaal waar hij of zij in gelooft en deze spirit is een geweldig platform om je eigen overtuigingen en doelstellingen te toetsen in een besloten kring en te koppelen aan mogelijkheden voor de toekomst. Bryo s voor mij ook net dat tikkeltje meer dan een ordinair netwerk, het is voor mij een mentaal en structureel ondersteuningsplatform voor zoekende jonge ondernemers onder elkaar.

Hoe helpt Bryo je?

Netwerken is noodzakelijk voor een ondernemer, dankzij Bryo heb ik tal van nieuwe contacten kunnen leggen waarmee ik regelmatig over verschillende zaken kan sparren. De coördinatoren (Joeri & Lucas) helpen je de juiste stappen te zetten.

Bovendien hebben alle startende ondernemers een interessant verhaal wat op zijn beurt weer zorgt voor aangename gesprekken met stof tot nadenken. De visies en ideeën van collega-ondernemers zijn interessant om af te toetsen met je eigen bedrijf. 

Contactpersoon

Joeri Stoop

Senior adviseur eigenaars-ondernemers