Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Potlucklunch om vingers bij af te likken

Potlucklunch om vingers bij af te likken

  • 26/04/2024

Samen lunchen boost de teamspirit: dat bleek alweer tijdens de laatste Vokantine bij Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland. Heel wat collega’s zetten hun culinaire vaardigheden in om elkaars smaakpapillen te verrassen tijdens een potlucklunch.

Het idee van een potluck-lunch is eenvoudig: samen nieuwe smaken ontdekken in de spirit van sharing is caring. Want elke deelnemer brengt een zelfbereid gerecht mee om te delen met de andere aanwezigen. Dus trokken ook heel wat collega’s voor de Vokantine van 11 april hun kookschort aan of kochten ze een verrassende lekkernij om de deelnemers culinair te verrassen. Zo was het tijdens dit gezamenlijke lunchmoment onder meer smullen van Marokkaanse hapjes, verse paprikaspread met cashewnoten en salade niçoise.

De Vokantine is maar een van de initiatieven van het feestcomité van de Antwerps-Wase Kamer. Elke maand organiseert dat wel een of andere leuke personeelsactiviteit. Heel wat collega’s steken hiervoor halfjaarlijks de koppen bij elkaar. Vervolgens zetten ze ook samen de schouders onder de uitvoering van die creatieve ideeën. Zo blijft de organisatie ervan voor iedereen plezant. Op de eerste lentedag zocht het Kamerteam bijvoorbeeld nog SnowWorld in Wilrijk op om de indoor skipiste af te glijden, gevolgd door een sfeervolle après-ski met mocktails en een hapje. 

potlucklunch
imu - vzw - Altez
Proximus