Skip to main content
  • Nieuws
  • Pluginvest schakelt versnelling hoger op markt van elektrische wagens

Pluginvest schakelt versnelling hoger op markt van elektrische wagens

  • 05/06/2020

Middenin de coronacrisis heeft de Antwerpse scale-up Pluginvest voor ongeveer 350.000 euro vers kapitaal opgehaald. Met deze kapitaalverhoging zet Pluginvest, dat gespecialiseerd is in laadinfrastructuur voor elektrische wagens, in op het uitbouwen van partnerships met autodealers, leasingmaatschappijen en immo-ontwikkelaars.

De komende jaren wil Pluginvest over gans België duizenden nieuwe laadpalen openen op bedrijventerrreinen en bij werknemers, om zo zijn positie in de groeiende markt van elektrische wagens te versterken. ‘We doen veel meer dan elektrische laadpalen plaatsen bij bedrijven en hun werknemers. Met bijhorende diensten ontzorgen we onze klanten in hun transitie naar duurzame mobiliteit. Via een maandelijkse charging-as-a-service rentingformule maken we deze overstap laagdrempelig’, geeft oprichter en CEO Sander Hereijgers aan.
De nieuwe aandeelhouders stellen niet enkel kapitaal, maar ook hun netwerk ter beschikking. Daarnaast treedt Karel Cardoen toe tot de raad van bestuur. Hij is gekend als de ondernemer en CEO achter de gelijknamige autosupermarkten, die hij enkele jaren geleden verkocht.

www.pluginvest.eu

Contactpersoon

Jan Van de Poel

Communicatiemedewerker

Uw nieuws hier?

Mail ons uw bedrijfsnieuws

Nog geen lid?

Sluit uw bedrijf aan bij het grootste ondernemersnetwerk

Ik wil meer weten!
IMU - vzw - Altez
IMU - VZW - multibureau
IMU - vzw - Bank van Breda
IMU - vzw - Bebat
IMU - vzw - Salesforce
Proximus
Van Roey - September
AW_Digitalisering
Advertentie Festival van Vlaanderen
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
IMU - vzw - salesforce
AW_Welt_6stappenplan