Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Platonist in de kijker: Tine Vandeweerd van THE tiny COMPANY

Platonist in de kijker: Tine Vandeweerd van THE tiny COMPANY

  • 24/11/2023

Wie zijn nu de ondernemers die bij Voka-KvK Vlaams-Brabant aangesloten zijn en deelnemen aan de verschillende Plato-trajecten? Om dat te weten, vragen we ze naar hun persoonlijke visie, passie, carrière, interesses … Een beetje zoals op netwerkmomenten, alleen dan op papier en voor al onze lezers. Het resultaat? Een mooi beeld van de mens achter de ondernemer. Deze keer zetten we Tine Vandeweerd, oprichter en zaakvoerder van THE tiny COMPANY, in de kijker.   

Hoe ervaar je je deelname aan het Plato-traject Algemeen Management?  

Na mijn Bryo Scale-Up traject is dit een perfect vervolg. Je kan het eigenlijk een praatgroep voor ondernemers noemen waarbij je steeds nieuwe gastbedrijven leert kennen en inzichten met elkaar deelt. Dat we zelf de thema’s van de sessies bepalen maakt het helemaal to the point. Als “kleintje” tussen al die grote en ervaren ondernemers leer ik enorm veel bij!

Wat is de belangrijkste eigenschap van een goede manager?

Altijd weten waar je naartoe wil met je bedrijf. Dat doel moet je voor ogen houden en je bedrijfsvoering moet daarop gestoeld zijn. Daarnaast en even belangrijk wat mij betreft: luisteren. Luisteren naar de markt, naar partners, concullega’s, medewerkers... is zo enorm waardevol. 

Tine Vandeweerd

Wie zou je graag in persoon ontmoeten? Wat zou je willen weten of vragen?    

Ik zou dolgraag de Britse topchef Marco Pierre White ontmoeten om te vragen hoe ik de ultieme steak archiduc moet klaarmaken.

Wat is je favoriete plek in de provincie Vlaams-Brabant en waarom?

Tien jaar geleden ging ik met mijn lief samenwonen in het Klein Begijnhof in Leuven en we hadden er een onvergetelijke tijd. Ondertussen zijn we verhuisd, maar ligt het aan de voet van mijn huidige werkplek, De Hoorn en is het dé plaats om er al slenterend ideeën, plannen en ambities te laten bezinken. 

Als “kleintje” tussen al die grote en ervaren ondernemers leer ik enorm veel bij!

Tine Vandeweerd, THE tiny COMPANY

THE tiny COMPANY

THE tiny COMPANY gaat voor full service ontzorging in communicatie en beleving voor retail en horeca. Citymarketing & centrummanagement voor straten, winkelwijken, steden en gemeenten. Aantrekkelijke communicatie en passende events voor winkels en horecazaken.

www.thetinycompany.be 

Proximus

Artikel uit publicatie