Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Platonist in de kijker: Isabelle d'Haene van Kinnarps

Platonist in de kijker: Isabelle d'Haene van Kinnarps

  • 13/04/2023

Wie zijn nu de ondernemers die bij Voka-KvK Vlaams-Brabant aangesloten zijn en deelnemen aan de verschillende Plato-trajecten? Om dat te weten, vragen we ze naar hun persoonlijke visie, passie, carrière, interesses … Een beetje zoals op netwerkmomenten, alleen dan op papier en voor al onze lezers. Uit 50 vragen selecteert de ondernemer er willekeurig vier. Het resultaat? Een mooi beeld van de mens achter de ondernemer. Deze maand zetten we Isabelle d’Haene, CEO bij Kinnarps, in de kijker. 

Je neemt deel aan de Plato-sessies Leiderschap, wat vind je ervan? 

Dit is mijn 3e Plato-traject en ik ben razend enthousiast over de formule. Het geeft me een boost om met een groep van gelijkgestemden te sparren, je eigen waarheden af te toetsen en nuttige tips & tricks te leren. Daarnaast ligt het traject rond leiderschap mij nauw aan het hart omdat ik mezelf zie als “people-mens” en ik telkens zoek naar hoe ik Kinnarps hierin kan versterken. 

Wat is je grootste uitdaging tot nu toe?  

Wij zijn intussen 30 jaar actief in België, maar onze company branding is nog niet alomtegenwoordig. Nieuwe werknemers aantrekken blijft dus een uitdaging. Kinnarps zet sterk in op uitdagende functies met de nodige zelfstandigheid, flexibiliteit, welzijn en duurzaamheid. Werkgeluk en teamspirit staan bij ons eveneens centraal, net zoals een inspirerende werkomgeving, onze core business.  

Welke activiteiten helpen jou om je hoofd leeg te maken? 

In het algemeen sporten, al moet ik er dringend extra aandacht aan besteden. Ik geloof in een gezonde geest in een gezond lichaam: de beslommeringen van de dag uitzweten en de stress uit je lijf trainen. Mijn hoofd leegmaken kan ik ook door nieuwe wandelpaden te ontdekken, dicht bij huis of aan zee.  

Telewerk? Laat mij maar gezellig op kantoor.

Zijn er bepaalde inzichten die corona jou hebben gegeven en waar hecht je meer belang aan na corona?  

Ik besefte nog meer dat ik een sociaal dier ben en nood heb aan menselijke interactie. Altijd telewerken is niets voor mij. De sfeer op de werkvloer laadt mijn batterij op en zorgt ervoor dat ik uitdagingen de baas kan. Laat mij maar gezellig op kantoor zijn, met collega’s rondom mij, met tijd voor dialoog, samenwerken, luchtige praatjes aan de koffiemachine of tijdens de lunchpauze.  

Van welke trends verwacht jij dat ze in de toekomst zullen toenemen?  

Wat ons segment ‘werkplekinrichting’ betreft, zien we dat steeds meer organisaties inzien dat een aantrekkelijke werkomgeving belangrijk is. Werknemers enthousiasmeren om zich naar kantoor te begeven, kan door een aangename, efficiënte werkomgeving te realiseren. Op basis van de bedrijfscultuur, de taken, de noodzakelijke focuslevels, de bezettingsgraad… gecombineerd met thuiswerken, legt Kinnarps graag de puzzel om de beschikbare oppervlakte optimaal in te zetten en de nodige variatie te brengen voor verschillend ingerichte ruimtes.  

Binnenkijken bij Kinnarps

meubilair foto

meubilair

WAT IS KINNARPS?

Kinnarps verkoopt ergonomisch meubilair van Zweedse oorsprong voor kantoren, scholen en zorgomgevingen. Het bedrijf werd opgericht in 1942 en legt haar focus op hoge kwaliteit, ergonomie en innovatieve vormgeving.
www.kinnarps.be

logo's

Contactpersoon

Katrien Van Damme

Adviseur Ondernemerschap

Proximus

Artikel uit publicatie