Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Place Préférée Vlaams-Brabant: ARTKOM

Place Préférée Vlaams-Brabant: ARTKOM

  • 05/07/2019

Voor de nieuwe Place Préferée trekken we naar ARTKOM, in de voormalige conservenfabriek van Marie Thumas aan de Leuvense Vaart, een plaats die geschiedenis ademt en waar het oude zich verbindt met het nieuwe. Deze inspirerende loft met industriële charme is de artistieke cocon waar beeldend kunstenares Nicky Myny schildert, ontwerpt en co-creëert.

Foto: Myra fotografie

Met Bryo schiet zij nu uit de startblokken om haar podium te pakken. De ARTKOM JAM is één van de unieke concepten die zij tijdens de Bryo StartUp ontwikkelt. Het is een droom die werkelijkheid wordt!  

“Na mijn studies in psychologie, mode en master in de beeldende kunsten wou ik een plaats creëren waar ik zowel kan experimenteren, onderzoeken en samenwerken. Ik creëer met ARTKOM een harmonieuze en inspirerende omgeving om te focussen op wat ik echt belangrijk vind. ARTKOM is ontstaan vanuit de holistische idee van wat het betekent om je goed te voelen. Het zijn niet alleen de dingen die je creëert en de mensen met wie je je omringt maar ook de gedachten die je deelt en de gewoontes die je jezelf eigen maken. ARTKOM is uitgegroeid tot meer dan alleen een professioneel kunstatelier. Het is vooral ook een fijne plek waar creatievelingen samenkomen om mooie dingen te maken. Het is het resultaat van jarenlange samenwerkingen met diverse vakmensen. Die verbondenheid en liefde voor het vak én de mensen zijn de basis van dit atelier. Een inspirerende locatie met een gemoedelijke sfeer, waar je jezelf kan zijn en geen enkel idee te gek is. Creativiteit is het codewoord, inzicht het geheim, transformatie de sleutel. Kunstenaars, muzikanten en bedrijven die zin hebben in een heerlijke kruisbestuiving of een inspirerende ruimte zoeken, zijn ook welkom!”

www.Artkom.be

place preferee

 

 

"In mijn atelier staat niet de techniek centraal, maar de mens."

place preferee

Dit artikel verscheen in het magazine Ondernemers, editie juni 2019.

Proximus