Skip to main content
Map

Place Préférée: Gudrun Hespel

  • 20/02/2020

Deze maand bezoeken we de velden tussen Hoegaarden en Sint Katharina Hauthem met zicht op natuurgebied Rosdel en in de verte de rookpluim van de koeltorens van Tihange.

Foto: Berten Fotografie

Fitblogger en auteur Gudrun Hespel vindt die plek zo fijn omdat ze er vanuit haar tuin op uitkijkt en na of tussen het werk snel een loopje in de natuur kan doen.

Het handige aan in sportkledij werken is natuurlijk dat ik me na een drukke werkdag niet eens hoef om te kleden. Na een hele dag werken is dit zò genieten. Gewoon even niets anders moeten dan de ene voet voor de andere zetten. Heerlijk.

Tegenwoordig luister ik altijd podcasts tijdens het lopen, #demeeloper van @sam_ debruyn is er daar eentje van. Wat me opvalt is dat zijn “meelopers” enorm verdeeld zijn in of ze liever samen lopen of alleen. Ik ben écht een solo-loper, het liefst van al loop ik gewoon alleen, even me-time. Af en toe met iemand anders is ook leuk, maar ik geniet echt van alleen lopen. Dat is echt mijn momentje van mezelf. 

Gudrun Hespel van The Fittest You is auteur, psychologe, sportfanaat en één van de populairste fitbloggers van België. Ze is door  Women’s Health verkozen als ambassadeur van een gezonde levensstijl. The Fittest You is een groepspraktijk van gezondheidscoaches die mensen begeleiden naar een gezonde geest, een gezond lichaam en gezonde voeding.

Proximus

Artikel uit publicatie