Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Option Media dingt mee naar Voka Prijs Ondernemen 2023

Option Media dingt mee naar Voka Prijs Ondernemen 2023

  • 11/05/2023

Option Media uit Mechelen heeft zonet de Voka Lokaal-award voor de regio Mechelen gewonnen. Het bedrijf is daarmee de vierde kanshebber voor de Voka Prijs Ondernemen 2023. “Deze award winnen komt als een complete verrassing maar het is de kers op de taart. We bestaan vandaag 30 jaar. De award is dus een heel mooi cadeau”, zegt Managing Director Sabine Van Riel.

Option Media werkt dagelijks voor nationale en internationale filmdistribiteurs, televisiezenders, reclamebureaus, kmo's en multinationals. De kans is dan ook groot dat je al eens een programma, film of reclamespot van Option Media hebt gezien. Ze staan in voor audio en video, ondertiteling, vertaling en dubbing. Onder meer Netflix, Ketnet (VRT) en Studio 100 zijn klant.

Automatische vertalingen

Bestuurders van de Voka Lokaal-afdeling Mechelen hebben Option Media uitgeroepen tot winnaar van de Mechelse Voka Lokaal-award. “Het is een hele prestatie om in onze sector 30 jaar aanwezig te zijn. Wij blijven investeren in de digitale toekomst en bekijken hoe we nieuwe technologieën zoals bijvoorbeeld artificiële intelligentie en automatische vertalingen verder kunnen integreren”, zegt Sabine Van Riel.

Vanaf 1 juni kan iedereen hier een stem uitbrengen op zijn of haar favoriete bedrijf. Op die manier kan iedereen het bedrijf in zijn regio een duw in de rug geven, richting de finale. Een vakjury zal de eindbeslissing nemen. Op 28 september weten we dan wie de grote winnaar van de Prijs Ondernemen 2023 wordt.