Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Opname webinar: EU-regelgeving & AI in de zorg

Opname webinar: EU-regelgeving & AI in de zorg

  • 07/06/2024

De zorgsector staat voor ongekende uitdagingen door opkomst van baanbrekende technologieën die voor ongeziene innovatie zorgt, in combinatie met de introductie van nieuwe EU-wetgeving die deze markt verder zal reguleren.  

Tijdens de webinar op dinsdag 4 juni 2024 wijzen we je de weg door het complexe labyrint van de nieuwe regelgeving van de Europese Unie, specifiek toegespitst op jouw behoeften als zorg- of IT-professional werkzaam in diverse zorginstellingen, ziekenhuizen en thuiszorgdiensten. 

Tijdens deze webinar van een uur zullen we een breed scala aan onderwerpen behandelen, waaronder de AI Act, Data (Governance) Act, NIS2 en de European Health Data Space, als onderdeel van het grotere geheel van nieuwe EU-regelgeving met betrekking tot gezondheidstechnologieën. Je zal een duidelijk begrip krijgen van de vereisten en implicaties van de relevante EU-wetgeving, hoe je compliant kan blijven en jouw operationele efficiëntie kan verbeteren.

Anaïs De Boulle en Matthijs Huysentruyt, Director en Manager van het Business & Commercial Law team bij Deloitte, zullen je helpen bij het navigeren door het steeds veranderende landschap van de regelgeving van de Europese Unie.

Bekijk de opname van deze webinar

Ikvraaghet@voka

Zoek je een klankbord, de juiste contacten of deskundige ondersteuning bij je ambities en uitdagingen? De in-house experts, partners en ondernemers uit het Voka-netwerk geven je graag eerstelijnsadvies op maat van jouw bedrijf. Zo haal je de kennis en ervaring van meer dan 3000 zakenrelaties in huis. Een slimme manier van handelen, als je het ons vraagt. 

ikvraaghet@voka

Contactpersoon

Dries Mahieu

Innovatie - Duurzaam Ondernemen

Gent Jazz 2024
OV - Festival van Vlaanderen