Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Opleidingstraject Generation Y start met vol huis

Opleidingstraject Generation Y start met vol huis

  • 05/02/2018

Twaalf jonge managers en eigenaars-ondernemers dagen zichzelf uit met het nieuwe opleidingstraject Generation Y. Daarmee wil Voka – Kamer van Koophandel Limburg de strategie, organisatorische en persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers verder ontwikkelen. De eerste module van het uitverkochte traject werd afgelopen weekend alvast afgerond.

GEN Y
Twaalf young potentials dagen zichzelf uit met Generation Y.

Een hele nieuwe generatie staat klaar om mee te bouwen aan een ondernemend Limburg. Voor die (toekomstige) managers en (toekomstige) eigenaars–ondernemers presenteert Voka – KvK Limburg voor de eerste keer het gloednieuwe opleidingstraject Generation Y.  Dat daagt hen uit om zichzelf in vraag te stellen, te leren over organisatieontwikkeling en de strategie van hun organisatie verder uit te bouwen.

Drie toppers

Het uitgangspunt van Generation Y is om te groeien als persoon en om van daaruit de onderneming te laten groeien. Het traject bestaat daarom uit drie modules: strategie, organisatorische ontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling. Iedere module duurt drie dagen en staat telkens onder leiding van één van deze drie toppers: James Bampfield (Quinx), Ineke van de Braak (4D) en John Metselaar (Solvay Brussels School of Economics and Management).

“We zijn ervan overtuigd dat dit traject onze toekomstige leiders een brede basis zal meegeven waarop zij zelf kunnen verder bouwen in de toekomst”, zegt Johann Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka – KvK Limburg.

Lijst van de deelnemers

Naam

Voornaam

Bedrijf

Bruno

Noë

Group Bruno

Canini

Ivana

BT Dims - Telluria

Henrard

Axelle

Voka - KvK Limburg

Jeurissen

Thomas

MVT

Paesmans

Roel

Janssen Pharmaceutical companies

Pagnotta

Massimo

Giuliano CTI

Peeters

Joke

Cold Jet

Renier

Koen

KRIOS Automation

Renier

Stijn

KRIOS Automation

Vaes

Annelies

Deaplus

Werck

Kristien

Clavis

Willems

Jasper

Amptec