Skip to main content
  • Nieuws
  • Ook West-Vlaamse politici op bedrijfsstage

Ook West-Vlaamse politici op bedrijfsstage

  • 18/07/2018

Morgen start Voka, Vlaams Netwerk van Ondernemingen, met een nieuwe reeks Zomerstages. Meer dan 50 volksvertegenwoordigers zullen deze zomer één of twee dagen aan de slag gaan bij een bedrijf. In West-Vlaanderen trapt Cathy Coudyser op 24 juli de stages af, zij gaat een dag meedraaien bij Kursaal Oostende.

Ook dit jaar organiseert Voka, Vlaams Netwerk van Ondernemingen, zomerstages. Voka wil met dit initiatief parlementsleden nauwer in contact brengen met het bedrijfsleven. Meer dan 50 parlementsleden gingen op het aanbod in en gaan deze zomer een dagje meedraaien in de ondernemingen. Stuk voor stuk boeiende ervaringen. Voor West-Vlaanderen zijn dat Wouter De Vriendt (Oesterbank), Roel Deseyn (DeltaLight), Nathalie Muylle (Matexi), Cathy Coudyser (Kuursaal Oostende), Franky Demon (Bombardier) en Tom Vandekendelaere (Mulder).

Voka organiseert de Vokastages voor het 26e jaar op rij. “Veel parlementsleden zijn bezig met dossiers die een directe impact hebben op het bedrijfsleven,” aldus Bert Mons, algemeen directeur van Voka West-Vlaanderen. “Dit project geeft hen de perfecte opportuniteit om de effecten van die dossiers in de praktijk te zien. Voka slaat dus met de zomerstages een brug tussen ondernemers en politici.”

Dit jaar kunt u alle zomerstages nog beter volgen. Op onze website www.vokastages.be kunt u nu al een overzicht terugvinden van de geplande bedrijfsbezoeken. We zullen ook verslagen en video’s publiceren. Via #vokastages volgt u elke stap van onze volksvertegenwoordigers via social media.

Contactpersoon

Bert Mons

Gedelegeerd bestuurder

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag