Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Ontdek onze nieuwe structurele partner: De Barrier

Ontdek onze nieuwe structurele partner: De Barrier

  • 16/12/2022

barrier

Voka – KvK Limburg verwelkomt De Barrier in de familie van structurele partners. “Met De Barrier breiden we onze sterke poel van structurele samenwerkingen verder uit en geven we tegelijk deze ambitieuze onderneming in Limburg de kans om haar groeiambities verder uit te werken”, zegt Johann Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka – KvK Limburg. “We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking”, zegt Brixe Bastiaens namens De Barrier.

“Waar u een warm welkom wacht.” De leuze van De Barrier mag u gerust letterlijk nemen. Deze stijlvolle en polyvalente site is gelegen in hartje Limburg, op de Grote Baan in Houthalen-Helchteren in de nabijheid van de snelweg E314.

De vier polyvalente zalen en tien charmante hotelkamers stralen luxe, comfort en harmonie uit. De landschapstuin en het uitgestrekte terras dragen bij tot een oase van rust.

Vanaf de 13de eeuw behoorde Houthalen tot het graafschap Loon en maakte deel uit van de heerlijkheid “Land van Vogelsanck”. Een deel van die heerlijkheid leeft in alle glorie verder in Domein De Barrier.

“Het is deze historie die we willen uitdragen en overbrengen naar onze gasten, maar wel met de nadruk op het hedendaagse comfort en gezelligheid”, zegt Brixe Bastiaens, Managing Director van De Barrier. “We streven echter continue naar perfectie en de optimale totaalbeleving voor onze gasten en bezoekers. Zo zijn we opgetogen om in het voorjaar van 2023 een nieuw culinair en gastronomisch restaurant te kunnen onderbrengen in De Barrier. Daarnaast zal onze outdoor feestlocatie aan de vijver ook dit jaar opnieuw toegankelijk zijn (van midden mei tot en met midden september). In combinatie met de vele eigen events die we organiseren zoals onze Café Society op 1 januari 2023 willen wij De Barrier een flinke upgrade geven en al onze troeven als eventlocatie nog meer in de kijker zetten.”

Structurele samenwerking

Als teken van de bestendiging van de verdere groeiambities sluit De Barrier nu een structureel partnership met Voka – KvK Limburg. “Omdat wij geloven in een productieve samenwerking op structureel niveau die haar vruchten zal afwerpen en onze ambities zelfs verder zal versterken”, aldus Brixe Bastiaens. “ Net zoals wij een synergie proberen te creëren tussen gastronomie en hospitality, hopen we binnen dit partnership eveneens een intense synergie te vormen tussen ons en Voka – KvK Limburg waarbij we mekaar kunnen versterken.”

“Wij zijn zeer opgetogen om De Barrier te verwelkomen als structurele partner”, stelt Johann Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka – KvK Limburg. “Met De Barrier breiden we onze sterke poel van structurele samenwerkingen verder en geven we tegelijk deze ambitieuze onderneming in Limburg de kans om haar groeiambities verder uit te werken. Wij wensen onze nieuwe structurele partner alles succes toe.”

Meer info over de Barrier is hier te vinden.

Contactpersoon

Wouter Vanlee

Senior coördinator partnerships

LI - RECORE