Skip to main content

Ondernemingsnieuws uit jouw buurt

  • 01/05/2017

Het Anker herlanceert 'Whisky Infused'

Op algemene vraag herlanceert brouwerij Het Anker 'Whisky Infused'. In 2015 verscheen dit speciaalbier als eerste smaakexpressie van 'Gouden Carolus Indulgence'. Dat is een serie gelimiteerde bieren die jaarlijks met wisselende inhoud worden uitgebracht. Eind 2016 werd 'Whisky Infused' nog uitgeroepen tot 'World's Best Spirit Flavoured Beer' op de World Beer Awards, ook al was het niet meer te verkrijgen. Omdat de brouwerij bijna 2 jaar na de lancering nog steeds dagelijks vraag naar 'Whisky Infused' krijgt, is er besloten om het bier op te nemen in het vaste gamma onder de noemer Gouden Carolus Cuvée van de Keizer Whisky Infused (11,7% alc./vol.). Die naam ligt voor de hand, want voor dit brouwsel wordt Gouden Carolus Cuvée van de Keizer Blauw verrijkt met een infusie van Gouden Carolus Single Malt whisky.

www.hetanker.be

Carolus


Sodexo gaat in zee met Xpenditure

Sodexo, wereldleider van Quality of Life Services en bij ons vooral bekend van de maaltijdcheques en dienstencheques, gaat een partnership aan met Xpenditure uit Mechelen. Xpenditure automatiseert en stroomlijnt uitgaven voor bedrijfsprocessen voor snelgroeiende bedrijven en ondernemingen. Hun mobiele en webapplicatie transformeert het verouderde onkostendeclaratieproces door werknemers in staat te stellen hun uitgaven waar dan ook in real-time te beheren. Dankzij het gebruiksvriendelijke mobiele platform kunnen bedrijven hun reisuitgaven beter opvolgen en de gebruikerservaring van zakenreizigers verhogen. Door de complementaire sterke punten van Xpenditure te gebruiken, wil Sodexo zijn positie in de groeiende reis- en uitgavenmarkt uitbouwen. Xpenditure, dat vandaag al actief is in 60 landen, heeft zijn hoofdkantoor in Mechelen en bijkomende kantoren in Amsterdam, Londen, New York en Sao Paulo.

www.xpenditure.com

 

Cyclelogistics gaat in op duurzamere logistiek

Hoe als logistieke dienstverlener inspelen op nieuwe duurzaamheids- en mobiliteitsvereisten? Welke plaats is er voor fietslogistiek in de slimme stad van de toekomst? Welke inspirerende voorbeelden zijn er al in binnen- en buitenland? Deze en andere vragen en uitdagingen op vlak van een duurzamere en efficiëntere logistiek staan centraal tijdens Cyclelogistics op vrijdag 5 mei in congrescentrum Lamot in Mechelen. Deze interactieve en gratis toegankelijke studiedag is een initiatief van de Vlaamse Overheid, Departement Mobiliteit en Openbare werken (MOW), Traject (adviesbureau in verkeer en mobiliteit), VIL (Vlaams Instituut voor Logistiek) en de stad Mechelen.  Het volledige dagprogramma vindt u hier.

www.fietslogistiekinvlaanderen.be

 

Aper’eau trekt op 2 juni naar industriepark Noord

Net als vorig jaar, organiseert Rawberry Group in Mechelen ook komende zomer het succesvolle openluchtevent aper’eau. Het openluchtaperitief vindt dit jaar vier keer plaats in de Dijlestad. Net als vorig jaar zijn er edities gepland op de Grote Markt en in het domein Tivoli. Daarnaast staat een editie in het industriepark Mechelen-Noord op de kalender op 2 juni. In samenspraak met Intervest Offices & Warehouses zal aper’eau dan plaatsvinden in de schaduw van de zestig meter hoge kantoortoren van Mechelen Campus aan de Schaliënhoevedreef. “Door deze locatie te kiezen, willen we business en plezier samenbrengen”, zeggen Roeland Tordoir, Maarten Tordoir, Kristof Schippers en Dieter Eerens van Rawberry Group. De locatie van de vierde editie in Mechelen dit jaar houden de organisatoren graag nog even geheim.

www.apereau.be
 


In samenwerking met:
MiM

imu - vzw - Altez
AW_Digitalisering
IMU - vzw - Bebat
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
Proximus
IMU - VZW - multibureau
IMU - vzw - Salesforce
AW_Welt_6stappenplan
IMU - vzw - Remant