Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Ondernemingen sterker uit de crisis met KamerAcademie-opleidingen Voka – Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant

Ondernemingen sterker uit de crisis met KamerAcademie-opleidingen Voka – Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant

  • 28/08/2020

De huidige coronacrisis confronteert ondernemers met ongeziene uitdagingen. Toch is het belangrijk om niet bij de pakken te blijven zitten, maar net de blik vooruit te richten en ondernemingen voor te bereiden op de uitdagingen van de toekomst. In een snel veranderende wereld is het immers zaak om als ondernemer open te staan voor nieuwe ontwikkelingen en daarop in te spelen. Om hier een antwoord op te bieden, pakt Voka – Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant in het najaar van 2020 uit met een uitgebreid en divers aanbod aan opleidingen en activiteiten.

Focus op digitale vaardigheden

Met KamerAcademie biedt Voka – Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant ondernemingen tal van opleidingen en activiteiten aan rond een brede waaier aan thema’s zoals duurzaamheid, internationaal ondernemen, financiën of marketing en sales. Om de uitdagingen die gepaard gaan met de huidige crisis het hoofd te bieden en in te spelen op actuele trends, focust Voka – Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant dit najaar sterk op de ontwikkeling van digitale vaardigheden. Zo staan er onder meer opleidingen op het programma rond cybersecurity, social selling en Google Data Studio. De persoonlijke en professionele ontwikkeling van ondernemers staat daarbij steeds centraal.

Gecertificeerde sprekers

Voor haar KamerAcademie-opleidingen werkt Voka – Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant samen met gecertificeerde sprekers. Zij reiken de deelnemende ondernemers praktische en onmiddellijk toepasbare tools aan. Onder meer volgende sprekers passeren dit najaar de revue: Michael Van Damme (The Forge), Kathleen Cools (Attitudo), Ellen Onkelinx (Master the gap), Peter Tans (Obox – Provan) en Tom Baeten (Winger Academy). Hun jarenlange ervaring als ondernemer maakt hen de geknipte trainer.

Voordeeltarief voor kmo’s

Bij heel wat kleine en middelgrote ondernemingen sneed de coronacrisis enorm diep. Om deze bedrijven maximaal te steunen, is er voor kmo’s de mogelijkheid om aan een voordelig tarief deel te nemen aan KamerAcademie-opleidingen. Dankzij de kmo-portefeuille, een financiële steunmaatregel van de Vlaamse overheid voor de aankoop van diensten, genieten zij een korting die kan oplopen tot 30% van de oorspronkelijke deelnameprijs.

Coördinatie KamerAcademie

Deze zomer werd Katrien Deroey aangesteld als adviseur Levenslang Leren en coördinator KamerAcademie bij Voka – Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant. Deroey hecht veel belang aan persoonlijke ontwikkeling en wil met het KamerAcademie-najaarsprogramma ondernemers aansporen om zich te blijven ontplooien en voor te bereiden op de uitdagingen van de toekomst

Links

Het volledige aanbod van KamerAcademie van Voka – Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant vind je hier: https://www.voka.be/VB-kameracademie

Contact

Voor vragen of suggesties over KamerAcademie kan je steeds terecht bij Katrien Deroey, Adviseur Levenslang Leren – KamerAcademie via katrien.deroey@voka.be en +32 475 32 61 82.

Proximus