Skip to main content

Ondernemers 9 gaat los!

  • 16/05/2017

Leasing, outsourcing en subcontracting, het zijn verschillende manieren om uw kosten onder controle te houden. Ondernemers 9 gaat er dieper op in en toont enkele minder voor de hand liggende voorbeelden uit onze provincie.

Ondernemers 9

Zo zet Bike4Lease vanuit Wevelgem en Dranouter in op leasing van e-bikes en e-scooters voor woon-werkverkeer. LUPPO Consulting uit Knokke-Heist leert bedrijven hoe ze zich tegen diverse risico’s kunnen wapenen en procedures kunnen vastleggen, terwijl Crivits & Persyn uit Brugge valkuilen omtrent detachering helpt omzeilen. U leest er alles over in het dossier.

Een serial entrepreneur, zo kunnen we Bernard Joye gerust omschrijven. In het coverinterview leest u meer over hoe hij met een investeringsprogramma van 3 miljoen euro de vijfde verjaardag van het Veurnse Enjoy Concrete viert.

In Ondernemers 9 vindt u verder heel wat bedrijvennieuws, een reportage over de groeiplannen van de Internationale Luchthaven Brugge-Oostende, de voorstelling van het nieuwe team belangenbehartiging van Voka West-Vlaanderen, prositfoto’s,…

Blader hier door de onlineversie van het magazine of klik hieronder op de titel van het artikel dat u wenst te lezen.


Standpunt

"Iemand Sanpo-yoshi?" - Bert Mons - Algemeen directeur Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen

Blikvanger

Bedrijvennieuws

Reportage

Interview

Ondernemers & Co

Dossier: Leasing, outsourcing en subcontracting

Havennieuws

Voka-nieuws

Prosit

Bekijk hier alle Prositfoto's:

  • Inspiratiemissie Japan
  • Te gast bij Nanopixel - Roeselare
  • Slothappening Lerende Netwerken - Izegem
  • Eerstesteenlegging nieuw distributiecentrum Van Marcke - Menen