Skip to main content
  • Nieuws
  • Ondernemers 14: ideale lectuur voor de start van de herfst

Ondernemers 14: ideale lectuur voor de start van de herfst

  • 26/09/2017

Opnieuw heel wat positief bedrijfsnieuws in Ondernemers: van de nieuwe laklijn van Claerhout Aluminium en de fusie tussen Impakt en Secure IT tot de sterke groei bij De Buf en de nieuwe vestiging van Comfort Home.

OND14

Naast dat bedrijvennieuws brengen we ook een uitgebreid verslag van enkele stages van politici bij West-Vlaamse bedrijven. We laten Piet Desmet van KU Leuven uitgebreid aan het woord over zijn visie. Wijze woorden ook van Klaas Fremaut van Focus Advertising: “We leven in een tijd van te veel uitroepingstekens en te weinig vraagtekens”, zegt hij in het coverinterview.

In het dossier bedrijfswagens geven we de laatste stand van zaken over het mobiliteitsbudget en leest u alles over de overname van Auto Terminus door Groep Vereenooghe, het Platform Elektrische Bedrijfswagens, ATB Autobanden, het gouden jubileum van Garage Teirlynck en de dertigste verjaardag van Abeco. Verder brengen we ook het laatste nieuws van Vancia Car Lease, Wrap Graphics, Lexus West-Vlaanderen, DR Motors en Decaigny.

In de Voka-reportages komt u alles te weten over Voka Open Bedrijvendag en over de businesstrip van Voka naar Henkel, waaraan 30 ondernemers deelnamen.

Blader hier door de onlineversie van het magazine of klik hieronder op de titel van het artikel dat u wenst te lezen.

Standpunt

"Jongeren coachen op weg naar een future proof loopbaan" - Bert Mons - Algemeen directeur Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen

Blikvanger

Bedrijvennieuws

Gekaderd

Reportage

Uitgelezen

Interview

Ondernemers & Co

Dossier: Bedrijfswagens

Voka-nieuws

Prosit

Bekijk hier alle Prositfoto's:

  • Opening Matexpo - Kortrijk
  • B2BnB - Brugge
  • Blockchain: technologie van het vertrouwen - Kortrijk
  • Opening nieuwe site Van Marcke - Roeselare