Skip to main content
  • Nieuws
  • Omleidingen door werken Walem en Willebroek

Omleidingen door werken Walem en Willebroek

  • 27/06/2017

De volgende dagen moet verkeer in omgeving Mechelen rekening houden met mogelijke verkeershinder door twee tijdelijke werven van het Agentschap Wegen en Verkeer. Zowel in Walem (N1) als in Willebroek (N16) nopen die tot omleidingen.

werfinfo
Op de Koning Boudewijnlaan in Willebroek worden er betonherstellingen uitgevoerd tussen de rotonde aan de Mechelsesteenweg en de rotonde aan de Blaasveldstraat. De werken starten op woensdag 28 juni en duren tot en met maandag 3 juli. Tijdens het weekend en maandag moet het beton uitharden en zal er dus geen werfactiviteit zijn op de N16. Tegen maandagavond of ten laatste voor de ochtendspits op dinsdag zullen de werken volledig afgerond zijn.

Tijdens de werken is de Koning Boudewijnlaan tussen beide rotondes afgesloten voor verkeer naar de A12. Er wordt een omleiding ingesteld langs de Mechelsesteenweg, de Tisseltbaan en de Blaasveldstraat. Het verkeer richting Mechelen ondervindt geen hinder.
 

Drie dagen eenrichtingsverkeer op N1

Tijdens de eerste week van juli voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) dan weer gedurende drie dagen asfalteringswerken uit op de Koning Albertstraat/Antwerpsesteenweg (N1) in Mechelen. De werken situeren zich tussen de kruispunten met de Lange Zandstraat en de Schaliënhoevedreef. Op 3, 4 en 5 juli wordt de N1 daarvoor gedeeltelijk afgesloten richting Mechelen. Voor verkeer naar Antwerpen blijft de N1 open. Verkeer naar Mechelen moet vanaf het kruispunt met de Bussestraat in Rumst een omleiding volgen langs de E19 (via de complexen Rumst en Mechelen-Noord). Plaatselijk verkeer is wel mogelijk in beide richtingen tussen de Bussestraat en de Lange Zandstraat. Bij regenweer bestaat de kans dat de huidige planning nog gewijzigd wordt.

Contactpersoon

Jan Van de Poel

Communicatiemedewerker

AW_Welt_6stappenplan
imu - vzw - Altez
IMU - vzw - Bebat
IMU - vzw - Remant
IMU - VZW - multibureau
AW_Digitalisering
IMU - vzw - Salesforce
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
Proximus