Skip to main content
  • Nieuws
  • Nieuwjaarsboodschap Karin Van De Velde

Nieuwjaarsboodschap Karin Van De Velde

  • 03/01/2022

Beste ondernemers, 


2021 was opnieuw een bewogen jaar.  We hadden gehoopt om alle coronazorgen van 2020 achter ons te laten en opnieuw te genieten van de kleine dingen in het leven, zoals elkaar de hand schudden, een knuffel of een kus geven. Geen bubbels of digitale ontmoetingen meer, maar elkaar in levenden lijve opnieuw terugzien. Zonder mondmasker, zonder afstand. We hebben even van het rijk der vrijheid mogen proeven, maar helaas hebben we opnieuw een stukje, wat ons zo dierbaar is, moeten afgeven. 
 

Karin Van De VeldeNet als ons gewone leven, was ook het ondernemen in 2021 opnieuw bijzonder uitdagend. We holden van de ene digitale meeting naar de andere en we moesten opnieuw laten zien hoe flexibel dat we zijn. Snel schakelen in een veranderde wereld, het is ons niet vreemd. 
    
Beste ondernemers, er staan ons nog veel uitdagingen te wachten. Ik moet daar niet flauw over doen, maar één ding weet ik zeker. Dat we deze uitdagingen het hoofd zullen bieden. Samen. Want door samen te ondernemen, kunnen we samen groeien, in het belang van onze toekomst. Hiervoor kunnen jullie op ons rekenen, wij staan als één man achter jullie. 

Daarom wil ik namens alle medewerkers van Voka – KvK Limburg, jullie een voorspoedig, maar vooral succesvol 2022 wensen.

Op jullie gezondheid!

Karin Van De Velde

Contactpersoon

Manon Beerten

Directeur marketing & communicatie

Artikel uit publicatie