Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Nieuwe manieren van werken: stap over op flexibele kantoren!

Nieuwe manieren van werken: stap over op flexibele kantoren!

  • 07/06/2022

De werkpatronen veranderen. Flexkantoor, telewerken, coworking, nomadisme... deze nieuwe werkorganisaties vereisen dat bedrijven hun gebruik van kantoren heroverwegen om de ruimte te optimaliseren en werknemers aan te moedigen (opnieuw) naar kantoor te komen. Wat als het kantoor van vandaag flexibel en niet-bindend zou worden? 

Vaarwel aan de 3/6/9 huurovereenkomst 

Multiburo biedt flexibele kantoor-, coworking- en vergaderruimteoplossingen aan die kunnen worden aangepast om bedrijven flexibiliteit in ruimte en tijd te bieden, met minimale verbintenisperiodes. Een goed alternatief voor een traditionele huurovereenkomst of een aanvullende oplossing voor uw telewerkende werknemers. 

Minder ruimte, meer besparing!

Tussen telewerken en flexwerken neemt het aantal onbezette werkplekken toe. Met flexwerken hebt u de mogelijkheid om uw oppervlakte te rationaliseren en uw uitgaven (huur, energie, enz.) te optimaliseren. Niets staat vast: u kunt uw behoeften in real time verhogen of verlagen naar gelang van uw activiteit.

Lang leve de kantoor/telewerk mix

Wat als u 2 of 3 dagen per week gebruik zou maken van een vast kantoor om gewoon af te wisselen tussen kantoor en thuiskantoor? Hebt u een paar dagen per maand een kantoorruimte nodig, een eenmalige of terugkerende vergaderruimte, of een oplossing om uw teams regelmatig in volledige afzondering samen te brengen? Multiburo biedt oplossingen op maat aan, à la carte of op abonnementsbasis, speciaal voor de combinatie kantoor/telewerken.   

Ervaring van werknemers voorop

Vandaag de dag moeten werkplekken veel meer bieden dan alleen een kantoor. Samenwerkingsruimtes, coworking, centraal café, vergaderzalen, creatieve ruimtes, privébubbels... Bij Multiburo staat alles tot uw beschikking en is alles ontworpen voor uw werkcomfort: 

Wat de dienstverlening betreft, maken de teams ter plaatse uw professionele leven gemakkelijker: receptie, administratieve bijstand, IT-ondersteuning, post- en oproepbeheer, evenementen, netwerken. 

 


Multiburo België verwelkomt KMO's, starters en grote bedrijven in zijn 5 ideaal gelegen adressen in Antwerpen, in Brussel en in Waver. Of het nu voor een dag, een maand, een jaar of langer is, de keuze is aan u.

Bezoek de Multiburo ruimtes in België!