Skip to main content
Map

Nieuwe leden stellen zich voor

  • 01/02/2021

Hartelijk welkom aan onze nieuwe leden. Sommigen stellen zich graag even aan ons voor. Maak kennis met Bouwwerken De Raedt Ivan, Fairwise, Indosuez Wealth Management, Mindsetter, Odot, PA Piet Andries, Remotive, RoboRana en Vertigo.

Bouwwerken De Raedt Ivan (Zele)
foto

Bouwwerken De Raedt Ivan: Algemene bouwonderneming

We zijn een algemene bouwonderneming, geëvolueerd tot een aannemersbedrijf klasse 5. Met aandacht voor de noden van de overheden en private opdrachtgevers heeft Bouwwerken De Raedt Ivan haar expertise kunnen diversifiëren in daktechnologieën, burgerlijke bouwconstructies, onderhoud en interventies en gevelbekleding.  

Bouwwerken De Raedt Ivan leidt een duurzame bedrijfsvisie en investeert continu in haar strategie van groei en toekomstbestendigheid. In het kader van de veiligheid behaalde Bouwwerken De Raedt Ivan in 2007 het VCA** certificaat. Naast menselijk kapitaal, duurzaamheid, digitalisering en innovatie, omarmen we als bedrijf graag diversiteit en teamwork.

Onze focus ligt op het uitbouwen van langetermijnrelaties en onze teams verzorgen hun opdracht vanaf de studie tot de uitvoering van de projecten. We werken voor overheden en bedrijven in heel Vlaanderen en Brussel. Het bedrijf behaalt een omzet van 8 miljoen euro en kent een solide groei. 

Contact:
Textielstraat 5 - 9240 Zele 
052 45 65 84
info@nvderaedtivan.be - wachtpagina.nvderaedtivan.be

logo


 

Fairwise (Gent)
foto

Fairwise: expert in de Benelux voor deelname aan internationale vakbeurzen

Sinds 21 jaar helpen wij vanuit onze kantoren in Gent en in Den Haag (NL) het bedrijfsleven bij het  realiseren van hun exportdoelstellingen. We hebben onze sporen verdiend met het begeleiden van bedrijven uit de Benelux bij wereldwijde beursdeelnames. Maar ook voor internationale matchmaking, het organiseren van verkoopevents en trainingen bent u bij ons in goede handen. Onze kracht is ons netwerk: als vertegenwoordiger van internationaal toonaangevende beursorganisaties hebben wij in maar liefst 150 landen persoonlijke contacten met lokale ondernemers, brancheorganisaties, de vakpers en overheden. 

Bezoek onze nieuwe website voor meer informatie.  

Contact:
Hubert Frère-Orbanlaan 213 - 9000 Gent
09 245 01 68
info@fairwise.be - www.fairwise.be

 

logo


 

Indosuez Wealth Management (Sint-Martens-Latem)
foto

Indosuez Wealth Management (Groep Credit Agricole) in België: vermogensbeheer

Onze geschiedenis, die meer dan 140 jaar geleden begon, gaat hand in hand met die van de ondernemers en de families die we overal ter wereld begeleiden. Onze 3.160 medewerkers staan de cliënten bij en helpen ze om hun vermogen op te bouwen, te beheren, te beschermen en over te dragen.

Als architects of wealth bieden wij deskundig advies en een uitzonderlijke service om de gepaste vermogensstructuren en beleggingsoplossingen te bepalen.

Indosuez Wealth Management beheerde op 31 december 2019 een vermogen van 132 miljard euro, waardoor we tot de grootste vermogensbeheerders ter wereld behoren. We zijn aanwezig in 14 landen.  

Een instelling met karakter en traditie 

Onze instelling is sinds 1895 actief op de Belgische markt en heeft vestigingen in Brussel, Antwerpen en Gent. Dankzij onze expertise kunnen we oplossingen met toegevoegde waarde aanbieden die perfect zijn afgestemd op de behoeften van onze Belgische en internationale cliënten. Onze specialisaties zijn private equity; discretionair en adviserend beheer op maat; capital markets en forex; kredieten en wealth planning. 

Bankiers en nog veel meer...

Om u de kans te geven u te concentreren op wat echt belangrijk is, doet Indosuez Wealth Management in België meer dan alleen maar uw vermogen te beheren, structureren en beleggen. Wij begeleiden u dag na dag in uw zakelijke bezigheden en bieden u bij alles wat we doen een ongeëvenaarde service.

Contact:
Kristof Van Overbeke
Kortrijksesteenweg 62 - 9830 Sint-Martens-Latem 
09 352 05 93 - 0468 48 58 87

logo


 

Mindsetter (Deinze)
foto

Mindsetter: Resultaten verbeteren via training en coaching

Mindsetter bv is een vennootschap die gespecialiseerd is in het verbeteren van de resultaten van bedrijven via training en coaching. 30 jaar ervaring in sales en management in een retailomgeving staan borg voor het aanleveren van kwaliteit.

Samen gaan we aan de slag over de afdelingen heen om te zien waar er stappen moeten gezet worden.
Het is een plezier om te zien dat er voor groei steeds onontdekt of onvoldoende uitgewerkt potentieel is. Vandaag is er veel werk te verrichten rond verkoop op afstand en het aansturen van teams die werken op afstand.

Ga deze challenge aan en neem hier al voorsprong door samen met mij en je team aan de slag te gaan om te groeien!

Contact:
Serge Proost - 0473 63 08 81
serge.proost@gmail.com
www.mindsetterbv.be - www.linkedin.com/in/sergeproost

logo

 

 

 

 

 

 

 

Odot (Schoten)
foto

Odot: duurzame energieoplossingen

Door slim te onderhandelen, met het groepsvolume van duizenden klanten, en dankzij onze voortdurende marktanalyse, garandeert Odot uw bedrijf van de voordeligste voorwaarden voor gas en elektriciteit. Bespaar uw bedrijf een tijdrovende zoektocht, vergelijking en onderhandeling van het beste energiecontract. Odot neemt alles op zich, van start tot finish. 

Duurzame energieoplossingen

Wilt u investeren in zonnepanelen of uw bestaande installatie voorzien van een optimaal injectiecontract? Ook daarvoor bent u bij Odot aan het juiste adres!

Benieuwd hoeveel u kan besparen op energie? 

Stuur ons uw meest recente slotfactuur van energie en ontvang vrijblijvend een analyse van uw huidige energiekosten en uw besparingspotentieel.  

Contact
Thomas Van Eeckhoudt - 0473 72 56 89
 tve@odot.be - odot.be

 

logo

 

 

 

 

PA Piet Andries (Sint-Laureins)
foto

PA Piet Andries: las- en metaalbewerkingsbedrijf

PA Piet Andries is gespecialiseerd in laswerken, metaalbewerking en constructies in inox, aluminium en ijzer. We bieden maatwerk voor industrie, landbouw,  farma- en voedingsindustrie staan in voor onderhoud en herstelling van machines en werktuigen. Daarnaast hebben we ook jarenlange ervaring in het bouwen en engineering van warmtewisselaars.

Professioneel team

Ons team van jonge werkkrachten en ervaren specialisten, werkt snel, efficiënt en nauwkeurig. Onze lassers zijn gekwalificeerd volgens de EN 287-1-norm. Door de wensen van onze klanten centraal te stellen en actief mee te denken, streven we er steeds naar de perfecte oplossing voor iedere toepassing aan te bieden.

Machinepark 

Naast een ruime voorraad metalen platen, kokers en buizen uit aluminium, staal en inox, beschikt PA Piet Andries over een uitgebreid en modern machinepark voor metaalbewerking. Deze maand zal ons machinepark uitgebreid worden met een 6 meter plooibank (320 ton) en plaatwals  waarbij we buizen, tanks en warmtewisselaars kunnen walsen tot een dikte van 12mm

Nieuwe werkplaats

Begin 2020 hebben wij onze huidige werkplaats uitgebreid om nog meer ruimte te creëren en te voldoen aan de wensen van de klant waarbij kwaliteit op de eerste plaats staat: staal en inox van elkaar gescheiden.  

Contact:
Singelken 20 - 9980 Sint-Laureins
09 311 87 70   
info@pietandries.be - www.pietandries.be

logo

 

 

 


 

Remotive (Evergem)
foto

Remotive: herstellen en/of vervangen van roterende machines

Remotive is een dynamisch, modern en merkonafhankelijk revisiebedrijf dat zich specialiseert in het herstellen en/of vervangen van roterende machines. 

Kwaliteit, transparantie, veiligheid en communicatie worden hoog in het vaandel gedragen. Door de ontwikkeling van hun eigen revisieapplicatie zorgen ze ervoor dat de bijbehorende rapportages bijna onmiddellijk na de actie in de mailbox van de klant zitten, simultaan met de offerte. Deze manier van aanpak en het permanente oog voor verbetering op maat, maakt dat Remotive in vijf jaar tijd is uitgegroeid tot één van de gevestigde waarden binnen de sector van het Industrieel Onderhoud, bij tal van klanten in diverse branches.

Met hun twee werkplaatsvestigingen (in Evergem en Stabroek) staan ze overal snel en dicht bij de klant. Zowel voor werken on site als revisies in de werkplaatsen zijn deze strategische liggingen een voordeel van formaat.

Als jonge onderneming is Remotive in staat een volledig machinepark te onderhouden, van ‘a tot z’, met als doel de technische zorgen van de klanten weg te nemen of tot een minimum te herleiden. Door steeds mee te denken met de klant en het grotere geheel niet uit het oog te verliezen, zoeken ze bij vernieuwing van de installatie steeds naar de beste oplossing, op basis van de eisen van de klant. Dit tegen scherpe prijzen en strakke levertermijnen.

Het Remotive-team bestaat uit een gezonde mix van verschillende profielen. 
Door de betrokkenheid en persoonlijke ontwikkeling van elk van hun werknemers, leveren ze een uitmuntende en eerlijke service, die garant staat voor kwaliteit. Hierdoor besparen ze productietijd. In 2019 werden ze nationaal bekroond door Unizo, met de titel ‘Meest beloftevolle kmo van het jaar’.

Contact:
info@remotive.bewww.remotive.be/nl

logo

 

 

 

RoboRana (Kontich)
foto

RoboRana: Automatisatie van bedrijfsprocessen

RoboRana is een innovatieve Belgische start-up die werd opgericht in 2017. Het 37-koppige team is nu actief in België en Nederland (kantoren in Antwerpen, Gent, De Meern). RoboRana helpt organisaties bij de transformatie van data-intensieve bedrijfsprocessen, verminderen van handmatig werk en minimaliseren van kosten. RoboRana focust op een Intelligent Process Automation-strategie die verschillende technologieën samenbrengt. 

Die IPA-strategie stoelt op process insights, process intelligence, robotic process automation en business process management. Ten eerste focussen we op RPA, pure taakautomatisatie, en BPM, automatisatie van complexere processen. Ten tweede gebruiken we artificiële intelligentie om inzichten te krijgen in bedrijfsprocessen en automatisatie-opportuniteiten te ontdekken. Onze missie is om organisaties tijd terug te geven zodat ze kunnen focussen op hun essentie.

Contact:
Mathias Fransen
mathias.fransen@roborana.be - www.roborana.be
0475 94 81 65

logo

 

 

 

Vertigo (Sint-Martens-Latem)
foto

Vertigo: high-end mannenmode en stijladvies

Vertigo biedt high-end mannenmode en stijladvies aan haar klanten zowel in de fysieke winkels als online. We opteren voor slowfashion met ruime keuze aan waardevolle, kwalitatieve en tijdloze key pieces grotendeels #madeinitaly.

Geen razendsnel opeenvolgende trends, maar wel de mogelijkheid om even op de rem te staan door te consubeteren of te consuminderen.  Via huismerk Figlio bieden we eerlijke mode die binnen de schoot van Vertigo vorm én inhoud krijgt.

Vertigo wil de toegangspoort zijn naar een wereld waarin het aangenaam vertoeven is en waar stijl, klasse en comfort ook de innerlijke ziel belichamen. We streven er dan ook naar om klanten meer zelfvertrouwen te geven door een aangepaste look. Daarbij bieden we zowel kledij op maat als advies op maat van de klant. 

Via personal shopping staat Vertigo ten dienste van de klant waar, wanneer en hoe hij dat wenst. Mensen moeten niet méér uitgeven, maar juist minder én bewuster: consubeter je mee?

Contact:
K. Maenhoutstraat 12/3 - 9830 Sint-Martens-Latem
info@vertigomenswear.com - www.vertigomenswear.com
 

logo

 

Maak kennis met de andere leden die nu ook deel uitmaken van de Voka-familie:

overzicht en gegevens van deze leden

25-8 
Durmelaan 7 A - 9880 Aalter 
050 28 98 10 - info@25-8.eu - www.25-8.eu
Businesspartner voor de integratie van telefonie, data, beeld, applicaties en operatordiensten 

Aankoopplatform Lievens 
Jesuitenwegel 14 - 9090 Melle 
0499 99 03 02 - info@ap-l.be - www.ap-l.be
Serviceplatform

ASP Consulting 
Scheepswerfstraat 33 - 9200 Baasrode 
03 376 15 95 - info@aspadvies.be - aspadvies.be
Advies ivm asbestverwijdering of -sloopwerken.  Inventarisopmaak van bestaande gebouwen in functie van sloop. 

Bloovi 
Kortrijksesteenweg 180 bus 2 - 9830 Sint-Martens-Latem 
09 278 22 60 - info@bloovi.Be - www.bloovi.be
Platform waarop elke dag verse content verschijnt 

Carwash De Singel 
Merelbekestraat 2 b.A - 9090 Melle 
09 330 33 33 - info@carwashdesingel.be - www.carwashdesingel.be

Cophar
Ten Ede 192 - 9620 Zottegem 
053 68 34 30 - info@idphar.be - www.idphar.be

Dc-Afam 
Venecoweg 22 A - 9810 Nazareth 
09 243 73 90 - service@afam.com - www.afam.com
Alles voor de motorsport. 

Ecco La Luna 
Vluchtenboerstraat 27A - 9890 Gavere 
0477 26 34 93 - team@eccolaluna.be - www.eccolaluna.be
Teambuildings & events.

Experience Lab 
Coupure 620 b.6 - 9000 Gent 
0470 63 11 20 - info@xlab.be - www.xlab.be
Digitale ervaringen creëren voor en met kleine bedrijven, nieuwe en veelbelovende start-ups, snelgroeiende scale-ups.

Frank De Wulf Productions 
Ouden Heirweg 20 - 9340 Lede 
0475 56 39 61 - frankdewulf@me.com - www.frankdewulf.com
Filmmaker

Gimall - Plants 
Bedrijvenlaan 5 - 9080 Lochristi 
09 369 89 00 - info@gimallplants.be - www.gimallplants.be
Export van planten

Iba-Benelux 
Kerkstraat 108 - 9050 Gentbrugge 
09 226 23 04 - sales@iba-benelux.com - www.iba-ag.com/en
Meetsystemen voor industrie en energie

Integra Life Sciences Benelux 
Eddastraat 21 - 9042 Desteldonk 
02 257 41 30 - CustSvcBenelux@integra-ls.com - www.integralife.com
Innovatieve oplossingen voor orthopedische chirurgie aan extremiteiten, neurochirurgie en reconstructieve en algemene chirurgie.

Invento 
Schepenevijverstraat 4/001 - 9000 Gent 
0498 18 10 91 - christophe@invento.eu.com - www.invento.eu.com

JVD Consulting 
Jezuiëtenplein 8 bus 5 - 9700 Oudenaarde 
0474 95 22 50 - julien.van.damme@outlook.com  

Kaatje Baert HR Consultancy
Sint-Hubertstraat 233A - 9800 Deinze 
0473 60 21 17 - Kaatje@vanparijsbaert.be 
HR professional . Geeft professionals ondersteuning aan het begin van hun loopbaan maar ook op kantelpunten, is expert rekrutering alsook outplacementcoach. 

Keep On Moving 
Edward Pynaertkaai 96/ 101 - 9000 Gent 
0478 40 03 20 - peter@keeponmoving.eu  

LesElles 
Veldstraat 35 - 9450 Denderhoutem 
0475 54 55 40 - Hello@leselles.be - www.leselles.be
Sjaals vervaardigd van hoogwaardige woloverschotten.

Métal Déployé Belge (MDB) 
Quai Vercour 98 - 4000 Luik 
04 252 70 35 - mdbmetal@mdb.eu - www.mdb.eu
Oplossingen voor metalen bekleding in gebouwen. Profielen en accessoires voor het afwerken van het gebouw. Oplossingen voor bekistings- en betontoepassingen

Missiaen Engineering 
Zeilschipstraat 10 - 9000 Gent 
09 226 12 33 - info@mijnepb.be - www.mijnepb.be
EPB-verslaggeving, ventilatieverslaggeving, veiligheidscoördinatie, stabiliteitsstudies en tal van andere diensten.

Muiterij.be 
Muiterij 29 - 9660 Everbeek 
0477 48 60 60  - nele.descheemaecker@telenet.be
Hypnosetherapie  

Novo 
Industriepark 15 - 9820 Merelbeke 
09 252 42 32 - info@novo.be - www.novo.be
Binnen- en buitenafwerking voor nieuwbouw en renovatie

Orthopedica - Algemeen centrum technisch voetorthopedica 
Gontrode Heirweg 150 - 9090 Melle 
09 230 70 50 - info@orthopedica.be - orthopedica.be
Orthopedica, orthopedische schoenen en steunzolen, podologie, ganganalyse, comfortschoenen.  

ZiggZagg 
Venecolaan 10 - 9880 Aalter 
09 325 90 00 - info@ziggzagg.be - www.ziggzagg.be
3D-printing