Skip to main content

Nieuwe leden stellen zich voor

  • 03/03/2021

Hartelijk welkom aan onze nieuwe leden. Sommigen stellen zich graag even aan ons voor. Maak kennis met ASP Consultancy, Atlas And Arrows, BDS Accountancy & Tax Advisor, Blijdorp, collectiv, Coaster Consulting, DC Afam, De Graal, Ecco La Luna, Kaffeevelo, Novo I.B., Rush Express, T-shaped Academy, Tante Anne, Toech, Weemaes Glas

ASP Consultancy (Baasrode/Dendermonde)
foto

ASP Consultancy: uw betrouwbare partner bij het opstellen van een asbestinventaris

Bij ASP Consultancy streven we ernaar alle risicovolle, asbesthoudende materialen in onze leefomgeving in kaart te brengen door het opstellen van asbestinventarisaties en sloopopvolgingsplannen. Indirect resulteert dit in een bijdrage tot het versneld afbouwbeleid van asbest. Het doel van dit beleid is Vlaanderen tegen uiterlijk 2040 asbestveilig te maken.

Door de aanwezige vaktechnische kennis binnen het ASP-team, weten we de diverse asbesthoudende materialen in uw gebouwen gaande van wooneenheden tot bedrijfsruimtes op een efficiënte, correcte manier in kaart te brengen. Tevens baseert heel onze dienst zich op kwaliteit en veiligheid. Het aspect veiligheid vindt zijn oorsprong bij de inspecties, waar de veiligheid voor klant en deskundige in kwestie hoog in het vaandel gedragen wordt. Verder komt het aspect kwaliteit naar voren in algehele bedrijfsvoering.

Contact:
Scheepswerfstraat 33 - 9200 Dendermonde
0493 81 05 78 - 03 376 15 95
info@aspadvies.beaspadvies.be

 

logo


 

Atlas And Arrows (Aalter – Sint-Martens-Latem – Waasmunster)
foto

Atlas And Arrows: adviseurs familiebedrijven

Werkzaam of betrokken in een familiebedrijf? 
Zoek je brede ondersteuning? Zoek je advies, inspiratie of een klankbord? Zoek je een interimmanager of een projectmanager? Heb je nood aan deelnemers voor je Raad van Advies? Is het tijd om aan overdracht te denken? Wil je de familierelaties onder de loep nemen? 

Atlas and Arrows is jouw partner wanneer tijd, energie en/of expertise ontbreken om actie te ondernemen en elke uitdaging op je pad aan te gaan. Atlas and Arrows is een adviesbureau voor familiebedrijven in Oost-Vlaanderen. 

Het bedrijf is opgericht in 2019 en bestaat uit 4 allround senior adviseurs en een netwerk van kwalitatieve experten. 

Contact:
Aalter – Puurs-Sint-Amands – Sint-Martens-Latem – Waasmunster
Veerle Valaert - 0485 68 15 26 
info@atlasandarrows.be - www.atlasandarrows.be

 

logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

BDS Accountancy & Tax Advisor (Ronse)
foto

BDS Accountancy & Tax Advisor: boekhoudkundig en fiscaal advies op maat

Boekhoudkundig en fiscaal advies op maat van jouw onderneming en uitgelegd in mensentaal. Dat is mijn kracht en de kern van BDS Accountancy & Tax Advisor. 

Boekhouding zonder zorgen

Ik ben Bambi De Smet, de stuwende kracht achter BDS Accountancy & Tax Advisor. Je boekhouding en administratie hoeft geen tijdrovende rompslomp te betekenen. Dat het ook geen rocket science is, bewijs ik je graag. Wat mijn jarenlange ervaring me heeft bewezen, is dat wanneer je je cijfers op een rijtje hebt, je ook de basis van een stevige onderneming in handen hebt. Samen zetten we die solide basis op punt zonder kopzorgen.

Aanpak op maat

Jouw bedrijf is uniek en verdient een persoonlijke aanpak. Een aanpak die zich kenmerkt door transparantie en wederzijds vertrouwen. Mijn kennis op vlak van de huidige wetgeving voor ondernemingen en fiscale optimalisatie verzekert je van advies dat je onderneming vooruit helpt.

Je kan bij mij terecht voor: 
•    opmaken en indienen van btw-aangiftes
•    advies over optimaliseren van aangiftes voor personenbelastingen en vennootschapsbelastingen
•    opmaken van de balans- en resultatenrekening
•    opmaken en indienen van jaarrekeningen
•    bijstand bij fiscale controles
•    advies over nationale en internationale fiscaliteit
•    notarieel boekhouden

Laten we samenwerken!

Contact:
Ninovestraat 81 D - 9600 Ronse
Bambi De Smet - 0496 14 06 67
bambi@bdsaccountancy.be

 

logo

 

 


 

Blijdorp (Buggenhout)
foto

Blijdorp: voor kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking

50 jaar na de start in 1970 is Blijdorp uitgegroeid tot een onmisbare partner op het vlak van zorgaanbod en onderwijs voor mensen met een verstandelijke beperking in de grote regio Buggenhout-Dendermonde.

Meer dan 500 gebruikers - in Blijdorp noemen we ze liefdevol  ‘gasten’ - doen een beroep op de expertise van een 500-tal gedreven medewerkers en vrijwilligers. Vanuit onze verschillende locaties bieden we een compleet aanbod gaande van gespecialiseerd onderwijs (kleuter-lager-secundair), dagondersteuning op maat, tot verblijf voor jongeren en wonen voor volwassenen. Dit in nauwe samenwerking met lokale diensten, organisaties of bedrijven. Met als leidraad ons ‘hart voor bijzondere mensen’ stellen we de levenskwaliteit en het geluk van onze gasten centraal.

Blijdorp wil ook in de toekomst een passend antwoord bieden op de groeiende zorgvraag in onze regio en kijkt steeds uit naar partners, grote of kleine, die hun steentje kunnen bijdragen aan de talrijke (renovatie)projecten. 

Contact:
Blijdorpstraat 3 - 9255 Buggenhout
052 39 99 90
buggenhout@blijdorp.be - blijdorp.be

 

logo


 

collectiv (Lede)

 

foto

collectiv: samen creëren we de films die jouw verhaal vertellen

Collectiv brengt creatieve talenten samen om van jouw project een succes te maken. Met veel goesting en weinig overheadkosten. Zo ben jij zeker van de beste prijs-creativiteitsverhouding.

Gedrevenheid. Passie. Vakmanschap. 

Daar staan we voor. Wij kijken uit naar nieuwe ervaringen. En kunnen terugvallen op veel ervaring. Vanuit ons virtueel kantoor brengen we mensen samen voor wat jij nodig hebt. 

We beheren je project van a tot z. We bewaken je productiebudget.
We creëren je verhaal en brengen het in beeld.

Samen. Want wij zijn …collectiv.

Contact:
0475 56 39 61 - 09 336 27 66
info@collectiv.one - www.collectiv.one

 

logo


 

Coaster Consulting (Gent)
foto

Coaster Consulting: samen uitdagingen aanpakken

Wij, Kevin en Wim van Coaster consulting, begeleiden veranderingsprocessen. Want de maatschappij is continu in verandering, nu meer dan ooit. 
We ondersteunen verenigingen, lokale besturen en kmo’s. Die wisselwerking versterkt elkaar en geeft ons energie. Iedereen staat namelijk voor dezelfde uitdagingen. Elke oplossing is op maat maar kan ook anderen inspireren. 

Wij focussen ons in de eerste plaats op ontwikkeling van de organisatie en teamwerking. We gaan aan de slag met o.a. kernwaarden, missie, visie, organisatiestructuur of eigenaarschap, zelfsturing, betrokkenheid, participatie en inspraak binnen teams.

“Geef ons papier, post-it’s en wat stiften en wij zoeken enthousiast naar een gedragen oplossing.”

We werken op maat. Onze focus ligt daarbij op het proces, versterkt door onze externe blik. Met een uitgebreide analyse en unieke aanpak, zoeken we mee naar een gedragen verandering. Wij fungeren als procesbegeleiders die voor even onderdeel worden van de onderneming, zijn DNA en cultuur. Dit is waar we samen met jullie de uitdagingen aan gaan en de puzzel leggen met het oog op een succesvol einde. 
Met een waaier aan werkvormen, online en offline, zoeken we mee naar antwoorden. Gedragenheid is voor ons van groot belang. Weerstand is voor ons een teken van betrokkenheid.  Veranderingen zijn het meest succesvol wanneer die gedragen zijn door het team. We organiseren daarvoor denkdagen, focusgroepen en/of weekends. In de onderneming of op locatie. 

Energie en goesting halen uit een gesprek, dat drijft ons. 2021 wordt een uitdagend jaar vol veranderingen en wij zijn er klaar voor. Meer nog over ons verhaal of ons bedrijf?

Contact:
Wolvengracht 27 - 9030 Gent
Wim Van Leeuwen - 0473 51 64 55
wim@coasterconsulting.be - coasterconsulting.be

logo

 

DC Afam (Nazareth)
foto

DC Afam: meer dan 40 jaar motorsportervaring

DC-Afam is actief in de motorindustrie voor de verkoop van slijtonderdelen.  De onderneming behoort tot de wereldtop en realiseert aan-  en verkoop van transmissie-onderdelen, elektrische onderdelen en apparaten voor de motorfietsindustrie wereldwijd.

Contactgegevens onder de foto
foto

Contact: 
Venecoweg 22A - De Prijkels E17 - Nazareth
09 243 73 90
service@afam.com - www.afam.com

logo

 

Brouwerij De Graal (Brakel)
foto

Brouwerij De Graal: jonge, ambachtelijke brouwerij

Brouwerij De Graal is een ambachtelijke, maar toch geautomatiseerde, brouwerij gelegen in Brakel, in het hartje van de Vlaamse Ardennen. De brouwerij is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het brouwen op maat van bieren voor andere brouwerijen, bedrijven, verenigingen...

Daarnaast heeft ze ook haar eigen De Graal gamma, bestaande uit verschillende bieren, gedistilleerde dranken en Belgische whisky (San Graal).

De brouwerij van gediplomeerd brouwer Wim Saeyens is actief sinds 2002, en heeft in die tijd een gestage groei gekend met de hulp van echtgenote Geertrui Loman.

Contactgegevens:
Industrielaan 42a – Brakel
0494 71 87 29
info@degraal.be - degraal.be

logo


 

Ecco La Luna (Gavere)
foto

Ecco La Luna helpt dromen van groepen en bedrijven te realiseren

Ecco La Luna, of 'kijk naar de maan' in het Italiaans, is niet zomaar een leuke naam. 

Deze naam, en onze organisatie zelf, ontstond een 20-tal jaar geleden geïnspireerd door de film 'Man On The Moon'. Op de maan woont het zandmannetje dat kinderen laat dromen. En dat is exact de missie van Ecco La Luna: de dromen van groepen en bedrijven helpen realiseren.

Of het nu om (online) teambuildings, events, learning of leisure gaat, Ecco La Luna biedt telkens een veilig kader waarin elke deelnemer - te midden van collega's - zijn of haar persoonlijkheid durft te tonen en zijn of haar vaardigheden durft in te zetten. Onze formats zetten de deelnemers en teams actief aan het werk. Iedereen komt aan bod en er wordt met alle deelnemers rekening gehouden los van leeftijd, geslacht, culturele achtergrond, fysieke toestand ... Dit is steevast mogelijk op een creatieve, speelse en vaak heel eenvoudige manier. We wensen steeds een blijvende impact te creëren, waarbij ook onmiskenbaar het fun-aspect heel belangrijk is.

In de kijker:
•    Naturing Teams: 5-daags coachingtraject in de natuur voor bedrijven.
•    Online Teambuilding Aanbod: van uitdagende escape games tot een toffe reis rond de wereld.

Contact:
Vluchtenboerstraat 27A - Gavere
team@eccolaluna.be  - www.eccolaluna.be

logo

 

 

Kaffeevelo (Wetteren)
foto

Kaffeevelo verbindt koffie met mensen

Ondernemers hebben het drukker dan ooit. Bij de start van hun dag moeten ze zich klaarstomen om de dag te trotseren. Een heerlijk kopje koffie hoort daar zeker bij. Barista (koffiesommelier)  Simon Lootens merkte op dat veel bedrijfsleiders en personeelsleden koffie drinken van ondermaatse kwaliteit.
 
Koffie is namelijk de pit van een bes. Net zoals bij ander fruit is de rijpheid van de vrucht sterk van belang voor de smaak. Door machinale pluk worden zowel de rijpe als de onrijpe bessen gebruikt.
Sommige mensen krijgen maagklachten bij het drinken van een kopje koffie, dat is nergens voor nodig. Vergelijk het met het eten van een groene banaan. Niet lekker.
 
Daarom besloot Simon een alternatief te voorzien en stelde zijn eigen koffiemengelingen samen, die Belgische bedrijven weten te smaken.
 
Kaffeevelo stopt niet enkel met het leveren van koffiebonen maar biedt totaaloplossingen. U kan er terecht voor koffiemachines en voor opleidingen.
 
Simon heeft een e-boek geschreven om bedrijven te begeleiden naar het perfecte kopje. ‘9 Koffiegeheimen voor het perfecte kopje koffie’ is te downloaden op de website. Door de dag met een heerlijk kopje te beginnen, kunnen bedrijfsleiders zich écht focussen.

Contact:
Ten Ede Dorp 25A - 9230 Wetteren
0493 72 00 33
info@kaffeevelo.be - www.kaffeevelo.be

 

logo


 

Novo I.B. (Merelbeke)
foto

Novo I.B.: reeds meer dan 100 jaar als familiebedrijf in het vak

Novo I.B. nv is een afwerkingsbedrijf, begonnen als familiebedrijf in 1919 en inmiddels uitgegroeid tot een stevige KLASSE 7 kmo gespecialiseerd in complexe interieur renovaties van b2b-totaalprojecten. 

Denk hierbij aan pleisterwerk, wanden, plafonds, vloeren, schilderwerk en uw maatwerk meubilair.
Als afwerkingsbedrijf hebben ze trouwens een decennialange ervaring in binnenrenovatie. 
Ook casco-gebouwen en meer complexere verbouwingen behoren tot hun opdrachten.

Hiervoor hebben ze een 50-tal eigen werknemers in dienst en doen ze beroep op een pool van vaste, snel inzetbare onderaannemers, elk met hun eigen specialiteit. 

Novo I.B. beschikt over een moderne schrijnwerkerij en lakkerij om zo de nodige flexibiliteit aan de dag te leggen.

In het verleden voerden ze reeds diverse projecten uit voor ziekenhuizen, zorgcentra, scholen, kantoren, hotels, enz. Heeft u een uitdagend project, stuur het gerust door.

Contact:
Industriepark 15 - B-9820 Merelbeke
info@novo.be - www.novo.be

 

logo

 

 

Rush Express (Merelbeke)
foto

Rush Express: uw betrouwbare koerierpartner.

Wanneer u zeker wilt zijn dat uw zending perfect en snel geleverd wordt, vertrouw dan op de 25 jaar ervaring van Rush Express uit Merelbeke. 

Van een omslag tot acht pallets, van 1 gram tot 1.250 kg. In België en over heel Europa. U belt, wij vertrekken. Type caddy, bestelwagen en meubelwagen, ook ADR en koeltransport. Steeds de beste service aan een correcte prijs.Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of een eerste opdracht. 

Contact:
Fraterstraat 45 bus 20 – Merelbeke
09 232 03 32 
info@rush-express.be - www.rush-express.be

 

logo

 

T-shaped Academy (Merelbeke)
foto

T-shaped Academy: marketeer van de toekomst

In de afgelopen 10 jaar zagen we digitale marketing razendsnel veranderen. Nieuwe technologieën, nieuwe platformen, nieuwe tools. Deze supersnelle evolutie zorgt voor de nodige uitdagingen. Hoe leren we onze mensen deze skills aan? En waarom zijn die digitale experts zo schaars?

Met de T-shaped Academy introduceren we de eerste gepersonaliseerde, hands-on, digitale marketing opleiding. Via een combinatie van onlinelessen, oefeningen en wekelijkse coachingsessies, leren we jullie de skills die nodig zijn om jouw bedrijf naar een nieuw digitaal niveau te brengen of om te springen in iets helemaal nieuws. Bij de T-shaped Academy is elk opleidingstraject uniek, helemaal aangepast aan jouw job, ambities en interesses. 

Contact:
Isabel Van Ruyskensvelde - isabel@t-shapedacademy.com 
0474 69 03 05
www.t-shapedacademy.com

 

logo


 

Tante Anne
foto

Tante Anne: nieuw, digitaal meetinstrument voor zorgcentra

Wie is Tante Anne en wat doet ze?

Tante Anne is een groot, interactief scherm in de sociale ruimte van een zorgcentrum, maar tegenwoordig ook bij dagverblijven van jongeren en mentaal of fysisch gehandicapten. Via het scherm stellen we vragen aan de bewoners. Vragen over het dagelijks leven. De antwoorden gebruiken we om de bewoners op korte termijn gelukkiger te maken. We geven ze hiermee keuzevrijheid en inspraak. Maar bewoners kunnen ook spelletjes spelen op Tante Anne, alleen of samen.

Wat zijn de voordelen van Tante Anne?

Tante Anne stelt steeds nieuwe vragen die op dat moment relevant zijn voor de locatie. Bewoners leren dat ze via Tante Anne hun stem kunnen laten horen over zaken die hen aangaan en dat er iets gedaan wordt met hun mening. Hierdoor ontstaat een band met Tante Anne die ervoor zorg dat het gebruik elke maand verder toeneemt en bewoners regelmatig terugkeren, zonder dat dit medewerkers extra werk kost. 

Contact:
info@tanteanne.be - www.tanteanne.be

 

logo


 

Toech (Gent)
foto

Toech: stijlvolle, doordachte & toegankelijke communicatie

Als full service communicatiebureau beschikt Toech over de nodige expertise om klanten te begeleiden van start to finish. Je kan bij ons dus niet alleen terecht voor het uitdenken van een strategie of creatief concept, maar ook voor grafisch design, drukwerk, webdevelopment en marketing. En dankzij onze professionele fotostudio kunnen we je ook bijstaan met corporate fotografie, product shots en conceptuele fotografie.
 
Maar wie zijn we nu écht? Bij Toech nemen we ons werk heel serieus, maar tegelijkertijd hechten we ook veel belang aan het menselijke aspect. De nodige dosis pit gecombineerd met een warme, transparante aanpak, dat is waar we voor staan.

Contact:
Galglaan 21 - 9000 Gent
info@toech.betoech.be

 

logo

 

Weemaes Glas (Drongen)
foto

Glazenmaker Weemaes: glas is ons vak

In volle coronapandemie slaagde Glazenmaker Weemaes uit Drongen erin om stevig te groeien. 2020 was zelfs een topjaar, waarin het bedrijf zijn omzet meer dan verdubbelde. Met de opening van een nieuwe vestiging in het West-Vlaamse Oostkamp zijn ook de vooruitzichten voor het nieuwe jaar heel positief. Met 40 jaar ervaring en knowhow op de teller is Weemaes een grote naam in de branche. 

Sinds 2015 is het bekende glasbedrijf gevestigd in Drongen. De perfecte uitvalsbasis om klanten vlot te kunnen bereiken en het succesverhaal van dit mooie bedrijf verder uit te bouwen. Weemaes is hét adres bij uitstek voor het vervangen van oud glas door hoogrendementsglas, met behoud van bestaande raamkaders, het herstellen en vervangen van gebroken glas of glas met condens tussen, kwaliteitsglas voor nieuwbouwprojecten en balustrades en trendy interieurbeglazing voor onder meer kantoorwanden. 

“Wegens onze fenomenale groei en opening van een nieuwe vestiging in Oostkamp zijn we op zoek naar 14 glasplaatsers en 8 bedienden”, zegt Michiel Weemaes (43), samen met zijn broer Tim (42) de drijvende kracht achter dit mooie bedrijf. “We geven onze mensen heel veel verantwoordelijkheid, vrijheid en vertrouwen. Een aanpak die rendeert en waarvoor we als zaakvoerders heel veel terugkrijgen. Onze formule om met Weemaes uit te groeien tot de Beste glazenmaker van België.”  

Contact:
Koninginnelaan 25 - Drongen 
gent@weemaesglas.be - www.weemaes.be
 

logo

 

Maak kennis met de andere leden die nu ook deel uitmaken van de Voka-familie:

overzicht en gegevens van deze leden

Alice
Viermaartlaan 197 - 9600 Ronse
0496 55 11 25 - just-ask@alice-hr.be - www.alice-hr.be
Consultant voor de HR-wereld, partner voor alle vragen aangaande het HR-beleid.  

Benoit Strauven en Partners 
Frans Halslaan 1 - 9051 Sint-Denijs-Westrem 
0499 56 01 24  - hello@benoitstrauven.com - benoitstrauven.com
Coaching

Bosmans Haarden 
Eegene 91 - 9200 Dendermonde 
052 42 75 35 - info@bosmanshaarden.be - bosmanshaarden.be
Haarden- en interieurbouwer

CB Vlaanderen 
Baaikensstraat 2D - 9240 Zele 
052 45 69 40 - service@cb.be - www.cb.nl
Logistieke dienstverlening en distributie van fysieke boeken en e-books in Nederland en België. 
Ook biedt CB logistieke oplossingen voor de Healthcare markt.  

Dark 
Vliegplein 43 - 9991 Adegem 
050 71 81 40 - info@dark.be - dark.be
Biedt ultramoderne oplossingen aan om de omgeving op te fleuren. 
Ontwerpen lampen op maat en vervaardigen deze passend bij uw bedrijf, huis of evenement.  

DB Druk 
Gasthuisstraat 41 - 9500 Geraardsbergen 
054 41 33 62 - info@dbdruk.be - www.dbdruk.be
Digitaal drukwerk 

Ekowinkel 
Kruisstraat 48 - 9280 Lebbeke  
info@ekowinkel.be - www.ekowinkel.eu
Biologische voeding

Finsiders 
Kortrijksesteenweg 88 - 9830 Sint-Martens-Latem
09 311 94 23  - info@finsiders.be - finsiders.be
Financiële expertise op maat. 

Giulio’s Barn 
Windekekouter 69 - 9860 Scheldewindeke 
09 310 77 40 - giuliosbarn@outlook.com - www.giuliosbarn.com
Oude en nieuwe tweewielers (Vespa, Lambretta,...), onderdelen en accessoires, onderhoud en herstellingen. 

Intervent 
Achterstraat 109 - 9040 Sint-Amandsberg 
0468 25 75 24 - rozemarijndekeyser@hotmail.com - www.intervent.be
Creatieve workshops.

Maestro Pumps 
Kazerneweg 3 - 9770 Kruisem 
09 220 71 90 - info@maestro-pumps.be - maestro-pumps.be
Bieden van de meest efficiënte en meest economisch verantwoorde oplossing voor uw pomptoepassingen. 

MJL Advice & Management 
Klaverweg 4  - 9820 Merelbeke 
0474 97 74 33-  wim.allegaert@mjladvice.com  
Management informatie, financiële planning & analyse, strategische planning, change management 
en bedrijfscommunicatie. 

Satisfactory 
Gentsesteenweg 102 - 9800 Petegem-aan-de-Leie 
09 380 12 56 - info@satisfactory.services - www.satisfactory.services
Eventpartner logistieke diensten: van productie tot schoonmaak, van handdoek- en materiaalverhuur tot
consulting i.v.m. afvalbeheer en milieumanagement.

Studio Gauthier 
Poortakkerstraat 37 - 9051 Sint-Denijs-Westrem 
0479 03 68 68 - info@studiogauthier.be - studiogauthier.be
Schilder- en decoratiewerken zowel in de projectmarkt als voor particulieren. 

Transport En Logistiek Vlaanderen 
Land van Rodelaan 20 - 9050 Gentbrugge 
09 210 82 10 - info@tlv.be - www.tlv.be
Beroepsvereniging wegtransport- en logistieke sector