Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Nieuwe leden in de kijker - november

Nieuwe leden in de kijker - november

  • 08/11/2019

Elke maand verwelkomen we onze nieuwe leden bij Voka Oost-Vlaanderen.
We heten hen dan ook van harte welkom!

D'Hondt Interieur

ONTWERP, PRODUCTIE EN PLAATSING VAN KEUKENS, KASTEN EN DEUREN

Dhondt_interieur_logo


Keukens en kasten, deuren van strak tot landelijk, stalen deuren en wanden, trappen in hout en metaal, parket of een uniek project. Van strak modern tot landelijk of in uw eigen stijl. Wij creëren met onze competitieve Belgische productie een meerwaarde door zelf te innoveren, ontwerpen, produceren en al dan niet te plaatsen. D’Hondt Interieur weet als fabrikant met meer dan 100 jaar ervaring hoe belangrijk keuzes zijn voor uw interieur. U heeft plannen als particulier voor het bouwen, verbouwen of herinrichten van je woning? Wij helpen ze graag voor u realiseren.
Met een strakke opvolging scoren wij steeds meer op de projectmarkt. Uitvoering, prijssetting, planning zijn onze troeven. 
D’Hondt denkt ook met u mee als schrijnwerker. Met een speciaal programma onder de naam DOWOOD en ook het hele aanbod van maatwerk. 

CONTACT

Leenstraat 2 
9750 Kruisem
09 384 69 41
info@dhondt-nv.be
www.dhondtinterieur.be

HVB-IMTC

DISTRIBUTIE VAN GRONDSTOFFEN VOOR MICRO-BROUWERIJEN

HVB-IMTC


HVB (Handel Van Brouwerijgrondstoffen) focust op de distributie van grondstoffen en verpakkingsmaterialen voor de micro-brouwerijen in de Benelux.  Samenwerken met HVB zorgt voor verschillende voordelen, het principe van one stop shopping staat centraal. Dit zorgt voor tijdswinst, voordelige voorwaarden d.m.v. groepsaankopen, besparing op transportkosten door gecombineerde aanleveringen, kortom betere inkoopcondities voor de klant.  HVB maakt dit o.a. mogelijk door partnerships aan te gaan met verschillende Belgische en buitenlandse producenten. Maar het allerbelangrijkste mogen we niet vergeten, namelijk persoonlijk en hartelijk contact met betrouwbare vakmensen.

“We zijn veel meer dan een distribiteur, we zijn een servicebedrijf dat klanten ook adviseert over het gebruik van de aangeboden producten”, vertelt Benny Van Heule, oprichter van HVB.
 
CONTACT

E3-Laan 30b
9800 Deinze
0486 82 20 74
info@hvb-imtc.be
www.hvb-imtc.be 

JustBite

GEZONDE TUSSENDOORTJES VOOR FITTE(RE) MEDEWERKERS

JustBite_logo


“Het is mijn persoonlijke missie om medewerkers fitter te doen voelen doorheen de dag en bedrijven te helpen naar een gezondere werkomgeving”, vertelt Kevin, de oprichter van JustBite. 

“Als fervent sporter met een grondige kennis over voeding zag ik al snel dat véél van de gezonde tussendoortjes nog te veel vetten, suikers en toevoegingen bevatten. Met die reden heb ik JustBite opgericht. Samen met ons team selecteren we die tussendoortjes die écht gezond zijn.

Naast het leveren van tussendoortjes helpen we de medewerkers zichzelf bewust te maken van gezonde gewoontes. Deze bewustmaking doen we aan de hand van gratis infoposters en -fiches, het opzetten van leuke acties (bv. rond het geven van onderlinge feedback), enz…

We bieden dus een laagdrempelige en smakelijke oplossing aan die helpt met het optimaliseren van jullie bedrijfsimago, de presentaties én motivatie van de medewerkers!

CONTACT

Kevin Ringoot 
0472 78 56 03
info@justbite.eu 
www.justbite.eu 
 

Quares

INNOVATIEVE VASTGOEDDIENSTEN

quares_logo


Quares Group staat voor QUAlity Real Estate Services. Quares Group legt in haar dienstverlening een uitgesproken klemtoon op kwaliteit, innovatie en duurzaamheid om op die manier haar rol als kennisorganisatie en vastgoedpionier te blijven waarmaken. 
Op die manier willen we steeds het maximale halen uit vastgoed, voor onze klanten, onze partners en onze investeerders. 
De Quares Group bestaat uit 4 operationele merken, namelijk Agency, Commercial, Jade en Room to Bloom waarbinnen we een uitgebreid palet aan vastgoeddiensten samenbrengen. 
Via ons multidisciplinair team kunnen we expertise en ervaring op maat garanderen.

CONTACT

03 294 50 57
info@quares.be
www.quares.be
 

RecoMatics

LAAT DOCUMENTEN VOOR JOU WERKEN

recomatics_logo

Bij RecoMatics versnellen we document- en informatiestromen van bedrijven en organisaties met slimme software. Veel processen staan of vallen met de verwerking van documenten. Allerhande zoals inkomende facturen, bestelbons, keuringscertificaten, runderpaspoorten, vrachtbrieven, servicedocumenten, etc. Die rompslomp automatiseren we met standaard software (onze EasyForm software), maar ook beyond standard, omdat digitaliseren nu eenmaal altijd vernieuwen is. Dat maakt het werk voor jou sneller en makkelijker, met meer inzicht in data en een kleinere foutenmarge. We werken hiervoor met messcherpe digitale technologie. Van AI tot Natural Language Processing, we volgen de ontwikkelingen op de voet.  

Laat documenten voor jou werken. Contacteer RecoMatics.

CONTACT

Koedreef 48
9070 Destelbergen
09 231 76 86
info@recomatics.com
www.recomatics.com

Retearn

PARTNER IN FINANCIËLE STRATEGIE

retearn_logo


Retearn corporate finance begeleidt ondernemers, investeerders en managementteams van middelgrote bedrijven bij het uitvoeren van hun financiële strategie. Retearn richt zich in zijn persoonlijke begeleiding op 5 pijlers:

  • Verkoop bedrijven: intensieve begeleiding van bij de opstart tot en met closing. 
  • Acquisitiemandaten: ondersteuning bij het zoeken naar het juiste bedrijf.
  • Debt & Finance Restructuring: begeleiding bij het aantrekken en structureren van kapitaal.
  • Consultancy Advisory: maatwerk voor diverse opdrachten.
  • Earn Deal: concept dat ondernemers in staat stelt hun bedrijfsvermogen veilig te stellen en de bedrijfspositie te versterken via een netwerk van diverse investeerders.


Wij combineren specialisatie met een 360° aanpak, lokale verankering en vergevorderde expertise. In alle discretie, met een ‘earn’ voor alle partijen.
Aarzel niet om contact op te nemen via retearn.be.

CONTACT

Verlorenbroodstraat 122
9820 Merelbeke
09 274 39 10
info@retearn.be
www.retearn.be
 

Work Wizards

UNIEKE PARTNER IN UITZENDARBEID

work_wizards_logo


Work Wizards is een jonge en dynamische partner in uitzendarbeid en wordt ondersteund door het radarwerk van de groep Het Poetsbureau. Met hun netwerk van 10 kantoren richt Work Wizards zich op tijdelijke of permanente versterking: van arbeiders tot bedienden, van kantoor tot industrie, van studentenjob tot flexijob en van tijdelijke tot vaste medewerkers. 

Als uitzendbureau ontzorgen we zowel werkgevers als werkzoekenden en brengen we mensen en bedrijven op een duurzame manier samen. Onze professionals bouwen met hun expertise aan succesformules en laten de magie werken voor iedere klant en kandidaat. We staan garant voor een persoonlijke aanpak en investeren in diepgaande gesprekken met zowel kandidaat als werkgever. Een juiste match leidt namelijk tot meer werkgeluk en succes.

Op zoek naar een job of hulp nodig bij het invullen van je vacatures? Onze Wizards helpen je graag verder!

CONTACT

Molenstraat 81
9230 Wetteren
09 277 03 40
wetteren@workwizards.be
www.workwizards.be


 

Zorg-Saam

WOONZORGSITES MET AUTHENTIEK THUISGEVOEL

zorg-saam_logo


Vzw Zorg-Saam draagt ouderen en personen met specifieke zorgnoden een warm hart toe. Onze kracht? Een team van 1.850 deskundige medewerkers en liefst 600 bevlogen vrijwilligers. Zij bezorgen alle bewoners van onze 15 woonzorgsites, goed voor 2.450 woonruimtes, dagelijks een authentiek thuisgevoel. Een missie die we al 180 jaar waarmaken in Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Bij Zorg-Saam staat – hoe kan het ook anders – zorgzaam centraal!

Die focus op warme zorg koppelt Zorg-Saam aan een duidelijke voortrekkersrol. Met een innovatieve mindset slagen we erin om aan de wieg te staan van nieuwe ontwikkelingen in de zorgsector. En dat voor zowel zorgverleners als onze bewoners. Zij denken bovendien gretig met ons mee. Het resultaat: eigentijdse, liefdevolle zorg én een aangename werkplek voor medewerkers. Op onze vernieuwde website lees je er alles over.

CONTACT

Onze Lieve Vrouwstraat 23
9041 Gent-Oostakker
09 235 28 12
zorgsaam@zorg-saam.zkj.be
www.zorg-saam.be

NaamGemeenteWebsite
Ahead-ITWetterenhttps://www.ahead-it.eu
Architectenbureau Equipa3Evergemhttps://www.equipa3.be
Blue DropsDrongenhttps://bluedrops.eu/
C2-Communication SquareMELLEhttps://www.c2.be
D-TeachGent//www.d-teach.com
Flandria - Tabak, sigaren en sigarettenfabriekKruisem//www.flandria-tobaccos.be
IZITBerlare//izit.be
Jana CostersAalsthttps://www.janacosters.be
Lisa De SmetGent 
MafGentbruggehttps://www.maf.team
P.V.S. Electronic DevelopmentsWortegem-Petegem//www.pvsed.com
RecomaticsDestelbergen//www.recomatics.com
RenurbisGent 
The MaffiaGent//www.themaffia.be
VijvensKruisem//www.vijvens.be