Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Nieuw platform in de strijd tegen de braindrain

Nieuw platform in de strijd tegen de braindrain

  • 20/05/2020

Tegen 2025 willen we samen met u West-Vlaanderen uitbouwen tot de regio met de hoogste graad van ondernemerschap in West-Europa. Om die koppositie te kunnen realiseren, is er - ondanks corona - nood aan braincirculatie en een versterkte regionale (employer) branding om jong toptalent aan te trekken. Een tekort aan talent raakt immers aan de kern van onze West-Vlaamse economie en remt de groei van onze ondernemingen af.

jump

Om die doelstelling te halen, richt Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen het platform JUMP op. Het doel van dit platform is om onze West-Vlaamse ondernemingen tot bij de studenten te brengen. Daarbij bieden we een tool aan die studenten en leerlingen matcht met bedrijven op basis van interesses en waarden, openstaande functies/vacatures en stageplaatsen.

Wilt u aanwezig zijn op dit platform? Registreer u dan nu gratis via deze link en vul hierbij het formulier in. Het platform helpt u vervolgens om als werkgever uit te blinken in uw employer branding én aanwervingsbeleid!

De lancering van het platform is voorzien op donderdag 11 juni.

Last call

De lancering van het platform gaat gepaard met een gratis, online talentenbeurs (13.30 - 16.30 uur), waarbij u in naam van uw onderneming zal kunnen pitchen bij gedreven, hoogopgeleide studenten die op zoek zijn naar een eerste jobkans.

Geïnteresseerde ondernemingen kunnen inschrijven door contact op te nemen met Davy Maes via davy.maes@voka.be of +32 56 24 16 50.

Contactpersoon

Davy Maes

Kennis & advies / Menselijk kapitaal

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag