Skip to main content
  • Nieuws
  • Neopaul Signs lanceert volautomatisch toegangssysteem voor winkels

Neopaul Signs lanceert volautomatisch toegangssysteem voor winkels

  • 06/05/2020

Om retailers en winkels veilig te helpen heropstarten, heeft Neopaul Signs uit Wommelgem een aantal kant-en-klare oplossingen ontwikkeld. Vanuit zijn specialisatie in lichtreclame heeft dit familiebedrijf een led-oplossing ontwikkeld waarbij wachtende klanten volautomatisch groen licht krijgen, wanneer ze volgens de richtlijnen naar het maximaal toegelaten aantal klanten een winkel veilig kunnen betreden.

‘Het systeem is afgesteld op de specifieke grootte van de winkel en werkt dankzij een slimme camera volledig autonoom’, benadrukken Bart en Dries Martens. Beide broers staan aan de leiding van het bedrijf dat in 1955 van start ging als een glasblazerij, maar in de voorbije decennia is uitgegroeid tot een toonaangevende speler in lichtreclame, led-schermen, gevelbekleding en digitale print.
Ook bedrijven en winkels op zoek naar afschermpanelen of displays voor handhygiënetoepassingen kunnen bij hen terecht. ‘Ons doordacht design laat ons toe om dagelijks tot 150 van zulke displays te produceren. Dankzij een grote voorraad aan plexiglas die we hebben, kunnen we klanten al binnen enkele werkdagen beleveren’, geven beide zaakvoerders nog mee.

//www.maakjezaakcoronaproof.be/

https://www.neopaul.com/en

 

Contactpersoon

Jan Van de Poel

Communicatiemedewerker

Uw nieuws hier?

Mail ons uw bedrijfsnieuws

Nog geen lid?

Sluit uw bedrijf aan bij het grootste ondernemersnetwerk

Ik wil meer weten!
IMU - Sport Vlaanderen
Ontdek onze vacatures!
IMU - Altez 0110
VZW_IMU_GROUPS
Proximus
Gosselin
Welt white paper
Plan je bezoek in ons Experience Center!