Skip to main content
  • Nieuws
  • Neemt jouw onderneming de Innovatie Award mee naar huis?

Neemt jouw onderneming de Innovatie Award mee naar huis?

  • 26/11/2020

Is jouw bedrijf een koploper in innovatie? Vormt vernieuwing een rode draad doorheen jouw organisatie of kwamen jullie onlangs met een innovatief product, dienst of businessmodel? Dan ben jij zeker en vast een kanshebber voor onze Innovatie Award.

Cubigo

Volgt jouw onderneming straks Innovatie Award-winnaar Cubigo op? 
 

Met deze prijs wil Voka – KvK Limburg samen met het Team Bedrijfstrajecten (VLAIO) Limburgse innovaties promoten en het imago van Limburg als innovatieve regio bevestigen en versterken. "We willen  ondernemingen aanmoedigen om na te denken over de toekomst van de Limburgse economie", zegt Cathérine Dreesen, directeur internationalisatie & innovatie van Voka - KvK Limburg. 

De zoektocht naar het meest innovatieve bedrijf van Limburg zet vernieuwende producten, diensten en business modellen in de kijker. "Maar we willen op alle vlakken sensibiliseren, denk maar aan de impact van materialen, duurzaamheid en de digitale transformatie", legt Dreesen uit. 

Wie volgt Cubigo op?

Vorig jaar won Cubigo de Innovatie Award. “De digitalisering van werkprocessen is bij veel ondernemingen een punt van innovatie. Zeker digitalisering binnen de seniorenzorg mag dan extra gepromoot worden. Cubigo slaagt daar succesvol in en haalde onlangs twee miljoenencontracten binnen in de Verenigde Staten en Canada. Bovendien blijft de onderneming ook mooi verankerd in Limburg”, luidde de motivering voor deze winnaar.

De vereisten voor je kandidatuur?

Je onderneming of organisatie moet gevestigd zijn in Limburg en de innovaties zijn doorgevoerd. Innovaties kunnen betrekking hebben op producten, processen, diensten of business modellen. Zij kunnen klein- of grootschalig zijn, technologisch of niet-technologisch. Opgelet, innovaties moeten recent doorgevoerd zijn (afgelopen jaar).

Stel je kandidaat!

Je kan jouw onderneming kandidaat stellen door je innovatie te omschrijven in dit formulier en door te sturen naar valerie.jennes@voka.be , uiterlijk tot 9/12/2020, 19u00.

Contactpersoon

Sebastien Conings

Adviseur innovatie & digitalisering

Kunnen we jou helpen?