Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Neem deel aan Agrobeurzen in Latijns-Amerika vanuit uw kantoor

Neem deel aan Agrobeurzen in Latijns-Amerika vanuit uw kantoor

  • 25/08/2020

Ondernemingen (actief in Agro & Machine-industrie) die geïnteresseerd zijn in de Zuid-Amerikaanse markt in het algemeen en Colombia in het bijzonder kunnen sinds kort gebruikmaken van een nieuw platform dat een antwoord moet bieden op de talrijke beurzen en andere businessevents die door Covid-19 worden afgelast.

Het platform werd opgericht door de Kamer van Koophandel van Bogotá (grootste Kamer van Koophandel in Latijns-Amerika) en kreeg de naam ECONEXIA

Het combineert een virtuele beurs (showcase), de mogelijkheid om businessmeetings op te zetten (matchmaking) en seminaries. Momenteel werkt men rond 5 sectoren (ecosystemen) waarvan 2 in de B2B-sfeer (Agribusiness & food en industry, machinery & environment) en 3 eerder in de B2C-sfeer (fashion, creative industries en lifestyle & consumption). 

Elk ecosysteem wordt opgehangen aan concrete beurzen en businessevents die in de betrokken sector plaatsvinden. Voor de sector agro-industrie zijn dit bijv. EXPO AGROFUTURO, Andina Pack, Alimentec, enz. Wie zich inschrijft voor een van deze events heeft ook automatisch toegang tot de bedrijven die zich hebben ingeschreven voor de andere events, en kan gedurende 6 maanden zijn producten virtueel tentoonstellen. 

De virtuele matchmaking voor agro-industrie loopt van 7 tot 11 september. Kostprijs voor deelname is 1.200 USD.

Meer informatie kunt u vinden in deze folder of via de website van het platform zelf.

Voor verdere vragen of opmerkingen kunt u ook contact opnemen met Leonid Guz.

Contactpersoon

Leonid Guz

Kennis & advies/Internationaal ondernemen

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag