Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • MXGP of Flanders geeft terug ‘vol gas’

MXGP of Flanders geeft terug ‘vol gas’

  • 02/05/2022

Dat de evenementensector het zwaar heeft gehad, is duidelijk, zo ook voor GP Flanders, de vennootschap achter de Belgische Grand Prix Motorcross. De evenementen van GP Flanders konden – in tegenstelling tot vele andere evenementen - mits strenge restricties wel doorgaan in 2020 en 2021, maar deze waren allesbehalve winstgevend. Nu de beperkingen grotendeels van de baan zijn, belooft de inmiddels 15e editie opnieuw een feest te worden voor de liefhebber van gemotoriseerde topsport!

gp

 

Organisatoren Johan Boonen en Jo De Munck kijken alvast uit naar een ‘ongeremde’ editie: 

De afgelopen 2 jaar hebben we het evenement kunnen organiseren, maar onder moeilijke omstandigheden. Veel onduidelijkheid, beperkingen en maatregelen die niemand leuk vond, hadden een erg negatieve invloed op de bezoekersaantallen. Tot voor de crisis wisten we elk jaar te groeien, we hopen dat we dit jaar terug op dat precoronaniveau kunnen geraken. We zetten opnieuw in op een leuke ervaring voor de toeschouwers met publieksschermen en een dj voor een topsfeer. Maar we kijken er ook naar uit om onze business club-formules op volle toeren te laten draaien. 
Het is toch altijd leuker dat onze klanten ongeremd kunnen netwerken en simpelweg kunnen genieten van een leuke dag! 
MXGP of Flanders staat bekend als een van de zwaarste wedstrijden op de kalender van het Wereldkampioenschap Motorcross. 
Het diepe zand dat wereldkampioenen als Everts, Geboers, Smets en Cairoli grootbracht, staat garant voor ongekend spannende wedstrijden waarbij enkel de fysiek sterkste piloten overeind blijven. (Vip)tickets van het evenement kan je hier vinden.

Contactpersoon

Kristien Put

Coördinator Bedrijvig Limburg

Artikel uit publicatie